Connect with us
Andreea Bălan i-ar fi dat lui George Burcea un termen pentru a se întoarce acasă

Vedete

Andreea Bălan le-a răspuns celor care o condamnă: ” Nu știți nimic…”

Andreea Bălan și-a luat inima în dinți și le-a răspuns tuturor celor care o condamnă că s-a despărțit de George Burcea. Ea a ales să răspundă unor comentarii de pe profilul ei de Instagram și toată lumea a rămas cu gura căscată de ce a putut să spună artista.

Andreea Bălan le-a răspuns celor care o condamnă: ” Nu știți nimic…”

Andreea Bălan a făcut o nouă postare pe contul ei de Instagram, în urma tuturor zvonurilor apărute în presă despre divorțul dintre ea și soțul ei. Artista a postat o fotografie însoțită de mesajul: Încrederea în sine vine din interior nu din laude și confirmări exterioare.

Evident că fanii i-au dat o mulțime de comentarii cu referire la relația dintre ea și George Burcea și se pare că Andreea s-a săturat de toate speculațiile. Ea a ales să răspundă unei persoane care a încercat să îi reproșeze că îl lasă pe George să plece de lângă ea. „Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… Vorbiți unde e de reparat ceva nu dați cu piciorul. E trist„.

Andreea a răspuns rapid, lămurind oarecum situația:

Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic„, a fost răspunsul artistei.

Rapsunsul Andreei Balan

Rapsunsul Andreei Balan

Citește și: Vremea 21 februarie 2020. Cum va fi vremea în weekend 22-23 februarie

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balantele au chef de cearta, Pestii vor sa se impace cu un prieten

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. popa

    2020-02-21T14:29:38+02:00 at 14:29

    poate s-a saturat de fitele si mofturile de vedeta expirata si sustinerea lgbt a demoizelei!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top