Connect with us
Oana Radu, declarații uluitoare despre iubitul ei mort

Vedete

Oana Radu, declarații uluitoare despre iubitul ei mort

Oana Radu s-a cuplat cu noul ei iubit la doar câteva luni distanță de moartea celuilalt. Deși s-a arătat extrem de îndurerată după moartea lui Alin, artista a făcut acum declarații uluitoare despre el.

Oana Radu, declarații uluitoare despre iubitul ei mort

O persoană cu probleme psihice i-a dat foc lui Alin, iubitul Oanei Radu, cu doar câteva luni în urmă. Bărbatul a murit în chinuri groaznice și Oana s-a arătat a fi complet devastată. ei bine, lucrurile nu mai stau chiar așa. La scurt timp ea s-a cuplat cu antrenorul ei de fitness, iar acumf ace declarații șocante despre Alin.

Se pare că în urma lui Alin, Oanei nu i-au rămas decât datorii foarte mari. De asemenea, ea susține că el nu a fost cel mai fidel partener de viață.

”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea. Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred. Alin m-a făcut foarte fericită la început.

Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a declarat Oana Radu într-o emisiune TV.

Alin s-a stins în chinuri după ce un vecin cu probleme psihice i-a dat foc în plină stradă. La scurt timp Oana Radu și-a văzut de viață, iar fanii au criticat-o aspru pentru această decizie. Mulți au spus că este mult prea devreme pentru ca ea să se implice într-o nouă relație.  Alții îi iau apărarea și conideră că este un lucru bun faptul că ea a depășit rapid momentul dificil.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top