Connect with us
Pamela Anderson a divorțat la 12 zile de la căsătorie

Vedete

Pamela Anderson a divorțat la 12 zile de la căsătorie

Celebra actriță Pamela Anderson a divorțat de soțul ei Jon Petres la numai 12 zile de la căsătorie, Cei doi au mai fost împreună în tinerețe, iar relația lro de acum părea extrem de intensă și serioasă. Nimeni nu se aștepta să se încheie atât de rapid.

Pamela Anderson a divorțat la 12 zile de la căsătorie

Pamela Anderson și soțul ei Jon Peters nu au depus încă actele pentru a primi certificatul de căsătorie și se pare că nici nu au de gând să facă acest pas. Actrița a fost cea care a făcut public totul.

Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi. Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a transmis Pamela Anderson.

Actriţa în vârstă de 52 de ani şi Jon Peters, 74 de ani, au mai fost căsătoriţi de câte patru ori. ei au fost împreună în tinerețe, iar acum s-au regăsit și flacăra dragostei s-a reaprins între ei. Se pare totuși că sentimentele nu au fost suficient de puternice să îi țină împreună mai mult de…12 zile!

Jon Peters ste cel care a produs filmul „A star is born”, peliculă care a lansat-o pe cântăreața Barbara Straisand şi în cinematografie. De asemenea, Jon Peters a mai produs şi un remake în anul 2018.

Citește și: Anahi a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul celebrei actrițe de telenovele

Citește și: Vremea se va răci brusc și ninsorile pun stăpânire pe țară

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top