Connect with us
Oana Roman a divorțat de Marius Elisei. Ce a declarat vedeta înainte de a merge la notar

Vedete

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei. Ce a declarat vedeta înainte de a merge la notar

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei. Inevitabilul s-a produs, iar vedeta s-a despărțit și în acte de soțul și tatăl copilului ei. Dis de dimineață, Oana le-a spus celor care o urmăresc pe Instagram că este o zi specială și că ei vor înțelege mai târziu la ce face referire. Vedeta nu părea neapărat tristă, ci mai mult asumată și împăcată cu ceea ce i se întâmplă în viața personală.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei. Ruptura în acte s-a făcut pe cale amiabilă, din câte se pare, pentru că cei doi și-au încheiat mariajul la notar. Cei doi sunt părinții unei fetițe care locuiește cu mama sa, dar merge des și la tatăl ei.

Oana și Marius au anunțat că s-au separat la finalul lunii decembrie. Oana a fost cea care a spus că soțul ei a plecat de acasă și că nu îi mai vorbește. Cei doi nu au comunicat o perioadă, după care lucrurile au intrat pe un făgaș normal, dar se pare că separarea definitivă era inevitabilă.

„Astăzi este o zi plină, am întâlniri, am ședință și este o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Îmbrăcată într-o ținută sobră, dar elegantă, Oana s-a prezentat la notar unde s-a întâlnit cu soțul ei. Cei doi au stat preț de câteva minute înăuntru, după care au părăsit incinta, separat. Astfel s-a încheiat povestea de iubire și căsnicia dintre cei doi.

Oana Roman și Marius Elisei au avut șase ani de căsnicie. În ziua nunții lor au botezat-o și pe fetița lor și păreau că vor rămâne nedespărțiți. Din păcate, în cuplul lor au apărut neînțelegeri, care au degenerat și au condus la această despărțire. Cei doi soți au mai stat separați în timpul căsniciei, dar de data aceasta, ei au divorțat, dând de înțeles că nu nu mai există cale de întoarcere.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top