Connect with us
Oana Roman și Marius Elisei, decizie înainte de divorț. La cine rămâne fiica lor

Vedete

Oana Roman și Marius Elisei, decizie înainte de divorț. La cine rămâne fiica lor

Căsnicia Oanei Roman și a lui Marius Elisei a ajuns la final. Cei doi au trecut prin multe greutăți împreună, iar viața i-a supus la multe încercări pe cei doi doți. Deși și-au oferit multe șanse de-a lungul anilor și spuneau că nu vor renunța unul la celălalt, au ajuns să o ia pe drumuri diferite. Divorțul este aproape, iar un aspect important este custodia fetiței pe care o au împreună Oana și Marius.

La cine rămâne Isa

Oana Roman și Marius Elisei au pus capăt mariajului lor. Se apropie divorțul, iar cei doi părinți trebuie să-și împartă responsabilitățile pe care le au față de fiica lor, Isa. Fetița locuiește acum cu mama ei, însă merge la Marius 2-3 zile săptămânal, așa cum au stabilit, iar tatăl continuă să aibă grijă de ea, ca întotdeauna. Nu au vorbit nimic încă de custodia celei mici dar, se pare că ea va rămâne la Oana și va merge la tatăl ei ori de câte ori vrea.

Oana și fiica ei sunt foarte apropiate și, de când tatăl a plecat, ele împart și aceeași cameră. Mai mult, emisiunea la care participă împreună le-a apropiat și mai mult și le face să uite de problemele pe care le are familia lor.

‘Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile, și săptămâna asta a luat-o ieri și o iau eu mâine la prânz, pentru că avem filmări și nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar așa ne-am organizat noi săptămâna asta. Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru’, a spus Oana Roman.

Oana Roman precizat că a avut parte de cele mai grele sărbători, pentru că a fost primul an în care cea mică a simțit lipsa tatălui. A fost pentru prima dată când, de Revelion, au întâmpinat singure noul an.

Oana a recunoscut că i-a fost greu să suporte tot ce se întâmplă, însă crede că a făcut tot ce a putut pentru a-și salva căsnicia, însă nu s-a mai putut face nimic și s-a ajuns la divorț. Pentru ea, prioritatea este copilul, care va primi toată atenția necesară de la mama ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top