Connect with us
Oana Roman a postat fotografii din Italia și fanii nu au întârziat să o critice

Vedete

Oana Roman a postat fotografii din Italia și fanii nu au întârziat să o critice

Deși toată lumea este în stare de alertă și panica atinge cote maxime în Italia, Oana Roman a decis să nu își anuleze vacanța pe care o avea deja planificată de ceva timp. Mai mult, a luat-o și pe fetița ei cu ea. Vedeta a postat deja fotografii din Roma și fanii i-au sărit imediat în cap.

Oana Roman a postat fotografii din Italia și fanii nu au întârziat să o critice

Oana roman s-a fotografia alături de Marius Elisei și fetița lor la Fontana di Trevi și le-a povestit fanilor de pe Instagram cum este atmosfera acolo. Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi . Mâine mergem la Vatican”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman in Italia, cu fetita ei

Oana Roman in Italia, cu fetita ei

Mulți au observat cât de frumoasă este Oana în pozele pe care le-au postat și au rămas impresionați. Alții au fost mai sceptici și au pus totul în baza editării, în timp ce alții cu criticat-o dur pentru că a plecat la Roma.

”Daca sunt poze editate de asta este …frumoasa😀 ce naivi sunt unii😊”. Alții au criticat alegerea ei de a merge în Italia din cauza epidemiei: ”Te-ai dus să ne aduci virusul?”.

După scandalul în care a fost implicat, Marius Elisei a venit în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar și a mărturisit că este vorba despre o înscenare. Soțul Oanei Roman a spus că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de situația neplăcută în care s-a aflat.

Citește și: Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top