Connect with us
Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”

Vedete

Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”

În ultima vreme au circulat tot felul de zvonuri conform cărora George Burcea și Andreea Bălan sunt în pragul divorțului, iar acum tatăl actorului a decis să vorbească. După ce actorul a fost prins drogat la volan, tatăl său a confirmat chiar și faptul că acesta se droghează.

Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”

Tatăl lui George Burcea a oferit declarații în exclusivitate pentru impact.ro. Bărbatul îl critică pe fiul său și nu este deloc de acord cu felul în care acesta se comportă. Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea, tatăl lui George Burcea, pentru impact.ro.

Nelu Burcea a vorbit și despre evenimentul neplăcut de ieri, când fiul său a fost prins drogat la volan. „Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a spus tatăl lui George Burcea.

Burcea a fost testat cu aparatul Drugtest și a ieșit pozitiv la cocaină. Actorul s-a ales cu dosar penal. Între itmp soția sa a confirmat că nu mai sunt împreună, într-un comentariu la o postare de pe Instagram.

Citește și: Prima reacție a Andreei Bălan după ce soțul ei a fost găsit drogat la volan

Citește și: Horoscop 26 februarie 2020. O zi plină de evenimente

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top