Connect with us
Oana Roman a primit un diagnostic din partea medicilor pentru boala de care suferă. Vedeta a ajuns la spital de mai multe ori în ultimul timp

Vedete

Oana Roman a aflat de ce boală suferă. Medicii au stabilit diagnosticul

Oana Roman a ajuns de mai multe ori la spital, pentru că se simțea rău. Vedeta nu știa care era cauza, iar medicii au supus-o mai multor teste. Acum, Oana Roman a primit rezultatele analizelor, iar medicii au stabilit diagnosticul.

Oana Roman a aflat de ce boală suferă

Fiica cea mică a lui Petre Roman a primit un diagnostic din partea medicilor pentru afecțiunea de care suferă.

”Ultima dată la spital mi-au spus că am o problemă cu tiroida, dar trebuia să văd un specialist care să-mi dozeze un tratament și să găsească cauza. A trebuit să mai fac niște analize, am tot așteptat rezultatele. Mă simțeam foarte rău. Mi s-a pus în sfârșit un diagnostic clar și umrează să încep un tratament. Am o hipertiroidie. Nu e foarte cunoscută. Corpul o declanșează când ai probleme emoționale. Din cauza acestei afecțiuni am probleme cu inima, cu bila. Sunt fericită că s-a stabilit clar ce am. Trebuie să revin peste trei săptămâni la doctor. Mi-a recomandat doctorul să nu mă mai enervez, să nu mă mai stresez.”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Medicii i-au interzis să se mai enerveze. În această perioadă trebuie să stea departe de agitație și stres.

Citește și: Oana Roman, mărturisire dureroasă: Am fost lăsată pe stradă fără bani și…

„Mi-a recomandat să mă liniștesc, să nu mă mai enervez, să nu mă mai supăr. Să încerc să fiu cât mai liniștită posibil. Din păcate, în lumea în care trăim nu prea e simplu, dar fac tot posibilul să încerc să mă detașez un pic de lucrurile din jurul meu și să mă concentrez mai mult asupra mea. Încerc să mă protejez cât pot. Marius e în fiecare zi lângă mine.”, a spus Oana Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top