Connect with us
Oana Roman a ținut să le dea o replică celor care o critică și care lansează acuzații nefondate la adresa ei li familiei sale.

Vedete

Oana Roman, mărturisire dureroasă: Am fost lăsată pe stradă fără bani și…

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă. Ea a ținut să dea o replică celor care o critică pentru faptul că este un copil de politician.

Ea a declarat, într-o emisiune televizată, că trăiește de pe urma banilor câștigați de ea și că a fost lăsată fără bani pe stradă.

Citește și: Mioara Roman, dezvăluiri despre căsnicia fostului soț: „Petre nu și-a dorit copilul. A fost un…”

„Eu sunt singurul copil de politician care trăiește după urma banilor câștigați de mine. Trăiesc din ce câștig. Nu cred că mai există alt copil de politician așa. Mama stă într-o chirie și mai nou a primit citație că trebuie să elibereze. Tata stă într-o casă simplă. Eu trăiesc într-un apartament de trei camere și am o mașină veche de 10 ani. Eu nu șantajez pe nimeni și nu cred nimic. Doar respect cer, atât. M-am sătruat de atâta nedreptate și atâtea acuze care nu sunt reale. Suntem acuzați de lucruri care nu sunt reale. Am fost lăsată pe stradă, fără bani, muritoare de foame și însărcinată”, a spus Oana Roman în emisiunea lui Mihai Morar.

Citește și: Oana Roman se destăinuie pe subiectul despărțirii de Marius Elisei

Citește și: Oana Roman a pierdut copilul

Citește și: Oana trăiește o TRAGEDIE: „CANCER în fază TERMINALĂ”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top