Connect with us
Oana Roman atinge apogeul în afaceri! Cu ce business a dat lovitura

Vedete

Oana Roman atinge apogeul în afaceri! Cu ce business a dat lovitura

Dacă în viața personală este o femeie discretă, în afaceri, Oana Roman are grijă să se facă auzită. Dintotdeauna a fost as la capitolul comunicare, și a avut mereu activități profesionale din spectrul relațiilor publice.

Oana Roman atinge apogeul în afaceri!

De curând, Oana Roman a dat lovitura în afaceri. Potrivit wowbiz.ro, ea  se ocupă de un business exclusivist care implică foarte mulți bani. Oana Roman trimite bogătași în concedii de lux, în străinătate.

Pachetele pe care le creează implică absolut tot ce și-ar dori cineva pentru o vacanță. De la limuzină la scară cu șofer personal, maseuze, valeți, bucătari renumiți, la cazări de lux și yacht-uri.

“Costurile unor asemenea vacanțe pot începe de la 30.000 de euro pe săptămână și pot ajunge până la 200.000 de euro/saptamana, în funcție de dorințele clientului. Putem satisface și cele mai exigente gusturi! Nu există limite, când vine vorba de lux!”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ea poate oricând să vă aranjeze vacanțe în vile de lux, ori stațiuni în care merg marile vedete ale lumii. Vorbim despre zone renumite pentru peisajele de vis, pentru liniște, pentru discreție și lipsa poluării.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și realizatoare de emisiuni TV.  Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman. Se numără printre puținele vedete din țara noastră care a studiat peste hotare. Ea a terminat liceul în anul 1994, iar apoi a mers să studieze la Sorbona până în 1998. Oana Roman a studiat la Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona.

A reușit să-și construiască o carieră de succes fără sprijinul nimănui. Oana Roman este o femeie de carieră, dar și o familistă convinsă. Ea este căsătorită cu Marius Elisei, și au împreună o fetiță pe nume Maria Isabela.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top