Oana Roman, din nou taxată de fani. A creat isterie printr-o simplă poză

31.07.2020
Oana Roman, din nou taxată de fani. A creat isterie printr-o simplă poză

Toate femeile vor să aibă o siluetă de invidiat, în special vedetele, care vor să afișeze o imagine impecabilă mereu. Totuși, unele dintr ele se confruntă cu probleme legate de greutate. În această situație este și Oana Roman, care mereu a purtat o luptă grea cu kilogramele. Deși a ținut mai multe diete, se pare că acestea nu au dat rezultate. În ultima vreme, vedeta pare că a găsit, totuși, o soluție și este într-o formă de zile mari. După ultima fotografie de pe o rețea de socializare, aceasta a creat controverse în rândul fanilor, unde părerile au fost împărțite.

Oana Roman, din nou taxată de fani. A creat isterie printr-o simplă poză

De câteva luni, Oana Roman a decis să pună capăt răutăților aduse la adresa ei și să le închidă gura cârcotașilor care îi criticau aspectul fizic. În ultima perioadă, ea a lucrat la silueta ei și a slăbit considerabil, reușind să arate din nou ca în adolescență, când nimeni nu s-ar fi gândit.

De când a învins în lupta cu kilogramele, vedeta are mai multă încrederea în ea și se bucură pe deplin de schimbările făcute. Astfel, nu ezită să împartă fericirea pentru reușitele sale și cu fanii de pe rețelele de socializare, unde este foarte activă și publică mai multe postări. La ultima fotografie postată, fanii au luat-o cu asalt pe Oana Roman și i-au adus acuzații grave, cum că aceasta ar fi editat fotografia pentru a părea mai slabă. Pe de altă parte, unii dintre ei i-au luat apărarea și au felicitat-o pentru felul în care arată.

 

View this post on Instagram

 

Summer vibes #mystyle #myway #mylife #mioboutiquebyoanaroman

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

 

”Piciorul drept e cam strâmb de la atâta editat!”

”La ce va profita vouă să intrați pe pagina ei și să încercați să faceți mișto de ea, chiar nu înțeleg. Lumea e mare, cărări multe, găsiți-vă una pe care să mergeți cu capul drept și ochii deschiși! Când e grasă, de ce e grasă, când slăbește, ca nu slăbește, f f f important pt cum vă faceți voi viața!”

„Bravo, Oana, ești o femeie care merită tot respectul din lume️. Sper să îți meargă bine în noua afacere. O vară superbă să ai!!”

„Nu băga în seamă că nu are rost, mergi înainte că viața este frumoasă, o seară frumoasă să aveți!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea vedetei.

Cum a slăbit Oana Roman

Vedeta a mărturisit că nu a apelat la nicio dietă, ci stresul și agitația au făcut-o să piardă în greutate. Din acest motiv, nu poate recomanda nimănui soluția ei, având în vedere că nu este vorba de un stil de viață prea sănătos. În plus, a precizat că și unele tratamente corporale pe care le-a făcut de-a lungul timpului au ajutat-o foarte mult.