Connect with us
Oana Roman nu merge la mare în România: „Sunt prea săracă”

Vedete

Oana Roman nu merge la mare în România: „Sunt prea săracă”

Oana Roman a dezvăluit într-un interviu că nu își va face concediul pe litoralul românesc anul acesta, doarece prețurile sunt mult prea piperate și aglomerația este prea mare. Vedeta este dezamăgită de condițiile care sunt oferite la mare, așa că va alege să meargă în străinătate chiar și în plină pandemie de coronavirus. Recent ea s-a bucurat de o vacanță alături de soțul ei și a povestit totul la Antena Stars.

Oana Roman nu merge la mare în România: „Sunt prea săracă”

Fiica  lui Petre Roman a dezvăluit în direct la Antena Stars că anul acesta zice pas la Marea Neagră și va alege o cu totul altă destinație, pentru că nu îi permite burgetul sp meargă în concediu pe litoralul nostru. Dacă stăm să analizăm prețurile de anul acesta, cu siguranță Oana face o alegere foarte bună. Din păcate turiștii cheltuie o mulțime de bani în doar câteva zile, mai ales în stațiunile de renume.

Oana a ținut să menționeze că nu este nici pe departe vorba de snobism, ci doar preferă să meargă în străinătate unde o vacanța nu o va consta atât de mult ca e litoralul nostru.

„Nu vreau să merg la mare în România. Nu din snobism, ci pentru că sunt prea săracă să merg la mare în România! În plus, este și călcarea în picioare. Deocamdată nu am cum să susțin litoralul românesc. Anul ăsta am spus pas”,a explicat Oana Roman, la Antena Stars.

Ea a povestit și despre ultima ei ieșire cu soțul. A fost o vacanță frumoasă în care a preferat să nu o ia și pe micuța Izabela, care a rămas cam dezamăgită acasă.

„Acum am fost doar eu cu Marius și cu cea care îmi face sprâncenele, dar frustrarea Isabelei nu ți-o pot descrie. Când am plecat și am lăsat-o acasă, era foarte supărată. I-am explicat că sunt doar oameni mari și că este o altfel de ieșire”, a mai spus Oana Roman.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top