Connect with us
Oana Roman este în culmea fericirii și a făcut anunțul: "Astăzi am primit cea mai bună veste"

Vedete

Oana Roman este în culmea fericirii și a făcut anunțul: „Astăzi am primit cea mai bună veste”

Oana Roman este în culmea fericirii și a împărtășit bucuria și cu prietenii virtuali, așa cum i-a obișnuit. Vedeta a anuțat că mama sa și-a împlinit o mare dorință și anume aceea de a-și lansa o carte.

Fiica lui Petre Roman a scris pe pagina sa de socializare că este fericită pentru că mama sa și-a împlinit dorința de a scrie o carte. Vedeta spune că nu a citit-o încă și că va fi o surpriză și pentru ea.

„Astăzi am primit cea mai bună veste…..cartea mamei mele este gata și va fi lansată la Târgul de carte. Revin cu detalii. Mulțumesc lui Dumnezeu că i-a îndeplinit această mare dorință. Mi-a spus că își dorea să reușească să își publice cartea și că asta era cea mai mare dorință a ei. Iată că se întâmplă. De abia aștept! Nici eu nu am citit-o încă! Va fi și pentru mine o surpriză!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Divorțul dintre Mioara Roman și Petre Roman le-a afectat și pe fete. Oana a vorbit deschis despre ruptura dintre părinții ei, aruncând vorbele grele pentru tatăl său. În urma divorțului, relația Oanei cu tatăl său s-a răcit.

Citește și: Oana Roman, mărturisire dureroasă: „Am rămas însărcinată de două ori, dar…”

Citește și: Mioara Roman a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Petre Roman

„Nu am trăit o viață roz. Mama a fost supărată, după despărțirea de tata, pentru că nu mai are scrisorile pe care și le-a trimis cu tata. El a încercat să mă țină departe de asta, nu am știut mare lucru până când nu am văzut-o pe mama foarte supărată. Mioara mi-a zis că a văzut că tata a primit niște mesaje de la cineva. Mama mă ferea, dar știu că erau jignitoare și agresive. Îi cerea să îl lase în pace pentru că e cu ea. Știu că ea l-a confruntat pe Petre și el fugea de responsabilitate. Îi zicea că ei se iubesc și că mama să îl lase în pace pentru că ea este foarte bătrână. Mioara nu a căutat-o pe ea (n.r. Silvia Chifiriuc). Nu cred că mama s-a confruntat pentru prima dată cu asta și i-a spus tatei”, a spus Oana Roman, într-un interviu acordat Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top