Connect with us
Oana Roman a vorbit despre problemele pe care le are in casnicia cu Marius Elisei si despre zvonurile privind un posibil divort.

Vedete

Oana Roman: „Marius e extrem de gelos si posesiv”

Oana Roman si Marius Elisei s-au confruntat inca o data. Fiica fostului premier Petre Roman a spus despre sotul ei ca este gelos si posesiv.

Oana Roman si Marius Elisei s-au confruntat inca o data. Fiica fostului premier Petre Roman a spus despre sotul ei ca este gelos si posesiv.

Oana Roman neaga ca ar fi in proces de divort cu Marius, insa spune ca exista probleme in casnicia lor.

„S-a inteles gresit ca noi am fi acum in divort. Da, exista niste probleme intre noi, dar nu am spus ca suntem in divort. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca acel moment il putea marca atat de tare, eu si uitasem ce s-a intamplat. E barbat, e extrem de gelos, de posesiv, nu e un lucru foarte rau. Eram la inceput, nu il cunosteam atat de bine si nu mi-am dat seama ca ce fac eu il poate deranja atat de tare. Stateam de vorba cu cineva si am pus mana pe el, l-am atins, nici macar nu mi-am dat seama. Era o discutie pur si simplu, nici nu mai stiu cine era persoana respectiva. Nu mi-am dat seama ca l-am atins. Am avut o discutie atunci. El a perceput momentul mult mai dramatic. Mi-a parut foarte rau. De atunci am decis sa fiu mult mai atenta”, a spus Oana Roman, la emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Citeste si: Mioara Roman dezvaluie adevaratul motiv al divortului dintre Oana si Marius!

Citeste si: Oana Roman batuta de Petre Roman

Fiica lui Petre Roman spune ca Marius a plecat la Pitesti, intrucat cei doi aveau nevoie de o pauza. „Eu pot sa ii reprosez ca nu intelege ca am pe umerii mei o povara foarte greu de purtat. Simt nevoia sa fie mai implicat, traiesc intr-o presiune majora”, a mai spus aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top