Connect with us
Oana Roman nu mai poate deveni mamă niciodată. Medicii i-au pus un diagnostic crunt după naștere

Vedete

Oana Roman nu mai poate deveni mamă niciodată. Medicii i-au pus un diagnostic crunt după naștere

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră și prezentatoare TV. De ceva timp, se axează mai mult pe propriile afaceri și pe un stil de viață sănătos. Fiica lui Petre Roman se poate considera cu adevărat o femeie împlinită, având o carieră de succes și reușind să slăbească semnificativ. Mai mult, are o familie frumoasă, o căsnicie fericită și un copil sănătos. Cu toate acestea, Oana are un regret: faptul că nu mai poate avea copii. După prima naștere, aceasta a primit un diagnostic crunt.

De ce nu mai poate deveni Oana Roman mamă

Oana Roman trăiește cu adevărat o dramă. Deși are o familie frumoasă, o fetiță sănătoasă, se pare că va trăi mereu cu un regret în suflet. Acesta este coșmarul oricărei femei care își dorește o familie mare, cu mulți copii. În această situație se regăsește și Oana, care, de când i-a dat naștere Isabellei, a aflat că nu poate să mai rămână niciodată însrăcinată.

După naștere, Oana Roman a avut probleme grave și chiar a fost la un pas să moară, riscând chiar să ajungă la septicemie. Pentru a-i salva viața, medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale care a durat aproximativ 9 ore.Astfel, în partea stângă a abdomenului, vedeta nu mai are mușchi, ci o plasă. Ea a mărturisit că a trecut prin clipe de groază după operație, cinci zile stând la reanimare, cu sondă urinară. Trei săptămâni din viață le-a petrecut în spital, pentru recuperare.

„După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a mărturisit Oana Roman.

Astfel, în urma acestei intervenții, medicii i-au spus că nu are voie să facă mișcări care să îi solicite mușchii abdominali, să facă orice altă intervenție la nivelul abdomenului  sau să aibă copii. Mai mult, având în vedere că mulți o critică și susțin că și-ar fi operat stomacul pentru a slăbi, Oana a explicat că o astfel de operație este interzisă din cauza problemelor pe care le are, iar șansele de supraviețuire ar fi fost foarte mici, motiv pentru care nu ar risca niciodată pentru asta.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top