Connect with us
Oana Zăvoranu a pornit războiul cu Oana Roman. Ce a putut să spună despre fiica vedetei TV

Vedete

Oana Zăvoranu a pornit războiul cu Oana Roman. Ce a putut să spună despre fiica vedetei TV

Oana Zăvoranu a pornit un mega-război cu Oana Roman după ce a comentat despre fetița vedetei TV. În campania ei de defăimare a influencerilor care fac reclame la orice, după cum susține Oana, actrița a ajuns să vorbească despre nepoata lui Petre Roman – fiica Oanei Roman. Asta a deranjat-o enorm pe Oana, care a decis să apeleze la un avocat.

Oana Zăvoranu, atac la Oana Roman

Oana Zăvoranu a scos-o din fire pe Oana Roman după ce a comentat despre fetița vedetei TV. Inițial actrița s-a luat de Oana, dar vedeta tv nu a reacționat. Acum, însă, Zăvoranu a criticat-o pe fiica Oanei, iar asta a deranjat-o enorm pe vedeta de televiziune.

Într-un InstaStory pe Instagram, Zăvoranu a postat-o pe fiica Oanei Roman, alături de textul:

„Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu știe de capul ei”.

Postarea actriței a supărat-o grav pe Oana Roman care le-a cerut celor care o urmăresc pe Instagram, să-i recomande un avocat bun împotriva Oanei Zăvoranu. Ea spune că nu a reacționat cât timp s-au făcut atacuri asupra ei, dar când este vorba despre copilul ei, nu mai poate să accepte.

„Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale”, a spus Oana Roman.

În replică, Oana Zăvoranu a revenit cu un InstaStory în care admite faptul că nu este în regulă să-și dea cu părerea despre copii, însă spune că își asumă tot ce scrie pe Instagram. Mai mult, actrița a mers mai departe și a spus că ar da o lege ce vizează procreerea.

Oana Zăvoranu susține că nu le înțelege pe mamele din online care își expun copiii și care fac bani din această expunere.

Actrița a început, de câteva zile, să comenteze despre fiecare persoană publică activă pe rețelele de socializare, în special despre influenceri.

„Mă implic mult pentru că mă doare să văd cum vă prostesc la propriu și vă iau banii la mișto. Toate s-au lăsat de ce făceau(că nu se știe), și s-au apucat de influencereala vieții. Câtă demnitate să nu ai, să te machiezi non stop, să te dai cu creme în oglindă, să îți pozezo tot ce ai prin frigider în ideea că mai primești un iaurt moca? Vă puneți și copiii să pozeze, căței, pisici, tot ce aveți doar să fie moca”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top