Connect with us
Oana Roman a făcut prima declarație, după ce Marius Elisei a lăsat să se înțeleagă că cei doi divorțează. Ce spune Oana Roman despre divorț

Vedete

Oana Roman, prima reacție după ce soțul său a dat de înțeles că divorțează

Oana Roman a făcut prima declarație după mesajul postat de soțul ei. Marius Elisei a scris un mesaj din care se poate înțelege că relația celor doi a ajuns la final.

„Într-un final… aşteptarea a luat sfârşit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasă vă doresc”, a scris Marius Elisei pe o reţea de socializare.

Imediat după mesajul scris de el, presa mondenă a scris că cei doi divorțează. În replică, vedeta a făcut primele declarații. În mesajul ei nici nu confirmă, dar nici nu infirmă specualțiile cu privire la despărțire.

Oana Roman și șoțul ei divorțează? Ce spune vedeta

„Astăzi, când m-am trezit, am aflat că s-a stârnit o adevarată isterie apropos de un mesaj de pe facebook al soțului meu. Așa cum am spus înainte de Sărbători, NU MAI APAR LA NICI O EMISIUNE TV, DECÂT DACĂ AM UN PROIECT PROFESIONAL ÎN TELEVIZIUNE. În rest nu am nimic de spus legat de viața mea. Vă mulțumesc!”, a scris vedeta pe o rețea de socializare.


Citește și: Marius Elisei și Oana Roman divorțează? Mesajul surprinzător al soțului vedetei

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au o fetiță, Maria Isabela, născută pe 21 februarie 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top