Connect with us
Oana Roman și Marius Elisei au clarificat divorțul! Cine are custodia copilului

Vedete

Oana Roman și Marius Elisei au clarificat divorțul! Cine are custodia copilului

Oana Roman și Marius Elisei au făcut un video pe Instagram în care au vorbit despre divorțul lor și despre cum va continua relația lor de acum înainte. Cei doi s-au împăcat de dragul copilului (împăcat în sensul că au înțeles că trebuie să colaboreze pentru binele fiicei lor), iar viața merge mai departe.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. Cine a obținut custodia copilului

După divorțul de la notar, Oana Roman și Marius Elisei au făcut un video pe Instagram în care au vorbit despre această ruptură și despre care va fi relația dintre ei de acum înainte. Cei doi au avut o perioadă în care nu și-au vorbit, dar acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal, întrucât ambii sunt părinți responsabili.

Oana Roman și Marius Elisei au clarificat divorțul! Cine are custodia copilului

De dragul copilului, fiica lui Petre Roman și fostul ei soț au convenit să aibă custodie comună. Totuși, fiica lor va sta cu Oana, în locuința în care a crescut. Marius Elisei a fost de acord cu această decizie și a spus că le va fi alături.

„Am rezolvat cu actele de divorț și cele privind custodia Isabelei care va fi comună. Vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul ei va fi aici, la ea acasă, pentru că asta este casa în care ea a crescut. Noi am discutat, a fost cu suișuri și coborâșuri, nu a fost foarte clar de la început, dar dorința noastră, până la urmă, a fost aceea ca Isabela să aibă un mediu liniștit în care să crească. Am reușit să ajungem la o înțelegere firească. Rămânem părinți pentru fetița noastră, dar și prieteni, chiar dacă mariajul ăsta nu a mai mers”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana și Marius vor continua colaborarea profesională pentru siteul de haine pe care îl au, asta după ce s-a tot spus că Marius a plecat de acasă și a luat cu el și afacerea. Se pare că cei doi au ajuns la un consens și se vor ocupa împreună de business.

„Am reușit să ajungem la o înțelegere și profesional, ceea ce dovedește că nu există o râcă între noi și că nu trebuie să purtăm un război. Vom colabora pe partea de imagine în ceea ce privește siteul. Ne veți mai vedea împreună la diverse evenimente legate de fiica noastră”, a spus Marius Elisei, completat de către fosta lui soție.

Șapte ani au fost împreună Oana Roman și Marius Elisei. Povestea lor de dragoste s-a încheiat, însă viața îi va ține aproape unul de celălalt întrucât vor fi legați mereu de Isabela – rodul iubirii lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top