Connect with us
Oana Roman, transformare incredibilă:"Am slăbit cinci măsuri față de anul trecut"

Vedete

Oana Roman, transformare incredibilă:”Am slăbit cinci măsuri față de anul trecut”

Oana Roman a slăbit incredibil de mult. Vedeta arată complet diferit și se simte minunat după ce scăpat de kilogramele care o deranjau. Orice articol vestimentar arată de 10 ori mai bine pe corpul Oanei Roman, versiunea 2020. Vedetei îi plac hainele, îi place moda și s-a gândit să ajute și alte femei să aleagă ținute versatile care să poată fi asortate în fel și chip. Oana are propria colecție de îmbrăcăminte, cu articole pe care le promovează chiar ea, pentru că îi vin de minune pe corpul frumos lucrat.

Oana Roman, mai slabă cu cinci numere

Oana Roman arată mai bine ca oricând. Vedeta a slăbit extrem de mult, mai exact, cinci măsuri la haine și asta se vede cu ochiul liber. În emisiunea Vorbește lumea, de la Pro Tv, Oana Roman și-a prezentat colecția de haine pentru sezonul toamnă – iarnă, lansată cu scopul de a veni în ajutorul doamnelor pasionate de modă și stil.

Kilogramele în minus au făcut-o pe vedeta tv să radieze și să le transmită tuturor femeilor care au intrat pe drumul luptei cu kilogramele, că ambiția și perseverența schimbă vieți.

Într-un interviu pentru Click!, Oana a povestit cum a reușit această transformare a corpului. Ea a declarat că a apelat, în toamna anului trecut, la o clinică pentru proceduri de remodelare.

În paralel cu vizitele la această clinică, vedeta a ținut o dietă proprie, în care a mâncat de toate, dar în cantități extrem de mici, și rar.

„E simplu, am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploiești pentru a face proceduri de remodelare corporală cu niște aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume și, în paralel cu aceste proceduri am ținut și o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi”, a spus Oana Roman.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top