Connect with us
Oana Roman, adevărul despre cum a reușit să slăbească

Vedete

Oana Roman, adevărul despre cum a reușit să slăbească

Oana Roman a purtat mereu o luptă grea împotriva kilogramelor în plus. Mereu a fost ținta glumelor și a criticilor când venea vorba de aspectul fizic. Deși a ținut mai multe diete, se pare că acestea nu au dat rezultate și s-a confruntat o bună perioadă de timp cu criticile celor din jur. Cu toate acestea, vedeta radiază în ultima vreme și este într-o formă de zile mari. Ea a reușit să ajungă la silueta mult dorită și se bucură din plin de rezultate. Oana a vorbit pentru fanii ei despre modul în care a slăbit.

Oana Roman a urmat propria ei dietă

Oana Roman a câștigat în sfârșit lupta cu kilogramele. Deși toată viața ei a fost marcată de diete și confruntarea cu cei din jur care o criticau pentru felul în care arată, ea nu s-a dat bătută și a reușit să slăbească și să arate acum într-un mare fel. Ea este mândră de silueta ei, motiv pentru care este foarte activă în mediul online, unde publică multe fotografii și se observă că radiază. În plus, afacerea ei cu haine merge mai bine decât niciodată și, de cele mai multe ori, chiar ea este modelul care le prezintă.

Deși a ajuns să arate foarte bine, încă există voci rele, care o critică și spun că nu recunoaște cum a slăbit cu adevărat. Mulți oameni cred că a apelat la o operație de micșorare a stomacului și refuză să recunoască, însă ea îi asigură că a optat pentru un stil de viață sănătos și pentru o dietă inventată chiar de ea. Cât despre operație, ea a exclus această posibilitate, pe motiv că a suferit în trecut o intervenție gravă la stomac, care nu i-ar permite așa ceva.

Oana Roman a explicat că nu eliminat nimic din alimentația ei, ci consumă foarte puțină pâine și paste. Consumă mâncare în cantități mici, a redus foarte mult dulciurile, a înlocuit zahărul alb cu cel brun, dar în cantități la fel de mici. Pe lângă stilul de viață sănătos, vedeta a explicat că a fost ajutată și de procedurile de remodelare corporală. Ea este conștientă că mai are drum lung până va arăta așa cum își dorește, însă nu va renunța.

„Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva. Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală.”, a povestit Oana Roman

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top