Connect with us
Oana Turcu a slăbit enorm. Cum arată acum soția lui Cristi Brancu

Vedete

Oana Turcu a slăbit enorm. Cum arată acum soția lui Cristi Brancu

Oana Turcu a cîștigat lupta cu kilogramle în plus1 Soția ărezentatorului Cristi Brancu a reușit să slăbească foarte mult și a împărtășit secretul ei cu toți fanii.

Oana Turcu a slăbit enorm. Cum arată acum soția lui Cristi Branc

Prezentatoarea tv a reușit să dea jos peste 10 kilograme și are acum o talie de viespe pe care o pune în valoare cu haine mulate și fuste scurte. Nu este îndoiala că acum arată ca o adolescentă, însă se pare că aceast siluetă a fost câștigată cu mari eforturi. Acum doi ani Oana Turcu povestea care este planul ei pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„ De mâine trebuie să spunem stop pastelor, pâinii, orezului, dulciurilor şi cartofilor. Sunt atâtea variante care vă pot face fericite. Iată ce mănânc eu: iaurt de 0,1 grăsime cu trei linguri de tărâţe de ovăz, lapte de 0,1 grăsime cu o linguriţă de goji ca desert, brânză de vaci de 0,2 grăsime, salate peste care adăug lămâie sau muştar cu miere, ouă – de două ori pe săptămână şi carne de pui (piept), curcan, vită sau peşte. În afara regimului alimentar, este necesară desăvârşirea operaţiunii cu masaje şi împachetări.”, declara Oana Turcu, în 2018, pentru Ring.

Oana Turcu

Oana Turcu

Se pare că Oana s-a ținut de treabă și a ajuns până la urma la forma dorită. Asta se poate vedea din toate fotografiile postate pe rețelele de socializare în ultima perioadă.

Oana Turcu s-a luptat cu kilogramele în plus după ce a devenit mamă și a încercat ărin diferite metode să scape de acestea. Nu a fost foarte ușor și dieta pe care a ținut-o a fost destul de respectivă. Conform spuselor sale se pare că ea a renunțat în primul rând la carbohidrați și s-a axat pe legume și fructe proaspete. Cu toate că rezultatele sunt spectaculoase, medicii nu recomandă un regim atât de restrictiv.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top