Connect with us
Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Bianca Drăgușanu. Cum i-a răspuns blonda

Vedete

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Bianca Drăgușanu. Cum i-a răspuns blonda

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Bianca Drăgușanu, iar aceasta nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns actriței. Zăvoranu a inclus-o pe Bianca pe lista persoanelor publice despre care a tot comentat în ultima vreme pe Instagram. Oana a spus în nenumărate rânduri că vrea să le demaște pe influencerele din România, care trăiesc din reclamele unor produse pe care nici nu le folosesc. Se pare că a venit rândul Biancăi Drăgușanu care nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica Oanei.

Oana Zăvoranu a comentat-o pe Bianca Drăgușanu

După ce Oana i-ar fi aruncat niște săgeți Biancăi Drăgușanu, aceasta s-a decis să îi răspundă actriței și să o asigure că aceste comentarii nu o ating deloc.

Bianca a fost deranjată de comentariile Oanei Zăvoranu și i-a răspuns în mod public, dar fără să îi pomenească numele, deși toată lumea a înțeles la cine face referire.

Blonda a ținut să precizeze că tot ce are a obținut prin muncă și că timpul și energia sunt atât de prețioase încât nu merită consumate pe oricine.

Tot ea a spus că nu vrea să se justifice, și pur și simplu își dorește să fie lăsată în pace. Vedeta a subliniat că duce o viață minunată și îți permite să-și cumpere orice își dorește.

„Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în centrul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca este una dintre multele persoane publice din România care au intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Bruneta comentează zilnic pe contul ei de Instagram despre toți influencerii din țara noastră. A început cu Adelina Pestrițu, apoi cu Oana Roman și se pare că lista continuă..

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top