Connect with us
Oana Zăvoranu - mesaj public, extrem de profund, pentru soțul ei

Vedete

Oana Zăvoranu – mesaj public, extrem de profund, pentru soțul ei

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Și-a creat o imagine de femeie puternică, războinică, o femeie care știe să se facă auzită. Mulți ani, publicul din România a văzut doar această față a Oanei Zăvoranu, însă, de când aceasta s-a îndrăgostit și s-a căsătorit cu Alex Ashraf, totul s-a schimbat.

Oana Zăvoranu, emoțională pe Instagram

Oana Zăvoranu este o femeie împlinită, o soție și o iubită răsfățată. Nu mai apare atât de des pe micile ecrane, însă este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Acolo le arată fanilor ei o latură mai puțin expusă până acum. În urmă cu o zi, Oana l-a sărbătorit pe soțul ei și a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru acesta.

”La mulți ani iubirea mea! Să ai parte de tot binele din lume și să-ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tău. Să avem o viață fericită împreună, plină de realizari și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârsit sănătoși și cu sufletul împacat…să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum. Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta. Soția ta, iubita ta, prietena ta, partenera ta la bine și la rau, Oana”, i-a scris Oana Zăvoranu lui Alex pe contul său de Instagram!

Oana și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt discreți în ceea ce privește viața lor personală. Oana este atât de împlinită lângă Alex, încât, s-a căsătorit cu acesta.

Cununia civilă și religioasă a avut loc în urmă cu trei ani, și chiar vedeta spunea că nu credea că va face asta vreodată. Cu toate astea, nunta a avut loc, iar cei doi sunt bine și fericiți împreună, în calitate de iubiți și soț și soție.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top