Connect with us

Vedete

Oana Zăvoranu le atacă pe divele de pe Instagram! Ce a putut să spună despre ele

Oana Zăvoranu le atacă pe divele de pe Instagram și rețelele sociale, în general. Vedeta, recunoscută pentru sinceritatea debordantă, s-a amuzat pe seama unor figuri cunoscute din mediul online românesc. Ca de fiecare dată, ea nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume, fără să o intereseze dacă cineva se va simți vizat și se va supăra.

Oana Zăvoranu nu se dezminte

Oana Zăvoranu și-a spus părerea în legătură cu vedetele de pe rețelele sociale și de la televizor. Bruneta nu a ezitat să atace indirect vedetele, printr-un mesaj pe care l-a scris pe contul ei de Instagram.

Ea a dat de înțeles că sunt și femei care merită admirate, dar că cele mai multe au aere de dive. Vedeta a folosit cuvinte dure și a spus că este sigură că mulți știu despre ce vorbește.

”Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU… Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake 3. Cunoscătorii știu ce zic”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu este o persoană publică care are foarte mulți fani. De-a lungul timpului, s-a remarcat prin rolurile pe care le-a avut în telenovele, prin relația cu artistul Pepe, dar și prin problemele cu mama ei.

În prezent, vedeta joacă în serialul Sacrificiul, de pe Antena 1.

Din 2017, Oana este căsătorită cu Alex Ashraf. Nașii lor de cununie sunt Mihaela și Silviu Prigoană. La un moment dat, Oana a declarat că, atunci când l-a cunoscut pe Alex, nu mai credea în dragoste. Mai mult decât atât, nu își imagina că va ajunge din nou în fața altarului și va spune DA din tot sufletul.

„Dacă mi-ar fi zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie”, a declarat Oana Zăvoranu.
 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top