Connect with us
Oana Zăvoranu și-a făcut propria emisiune! Prima ediție a fost incendiară

Vedete

Oana Zăvoranu și-a făcut propria emisiune! Prima ediție a fost incendiară

Oana Zăvoranu are, de acum înainte, propria emisiune. Vedeta și-a luat inima în dinți și a început un nou proiect online. Este vorba despre o emisiune care se va desfășura exclusiv pe canalul de Youtube al actriței. Acolo Oana Zăvoranu a postat deja primul vlog în care atacă vedetele – influencerițele din România.

Oana Zăvoranu și-a făcut emisiune online

Premiera a avut loc deja ieri, 2 decembrie 2020 canalul de Youtube al actriței. În prima ediție, Oana Zăvoranu a explicat ce vrea să facă cu acest proiect și ce vrea să le transmită celor care o vor urmări. În prima ediție a atacat-o subtil pe Cristina Ich.

Fanii Oanei, dar și curioșii au fost primii care au vizualizat vlogul vedetei. În câteva oare s-au adunat peste 44.000 de vizualizări și peste 4000 de like-uri.

„Oana Zăvoranu revine în forță! Și e geană pe influenceri! Ia la puricat tot ce mișcă în online. Vorbim despre vedetuțe apărute peste noapte, mocangiste care se dau mari dive și “baieței” care se vor și ei “pă lux, pă opulență”. Ah, vedem și giveaway-uri și tot ce “vând” influencerii care promovează produse de toate felurile și care fac bănuți mulți din toate aceste “oferte””, aceasta este descrierea la primul vlog al Oanei.

Comentariile au început să curgă la scurt timp după ce video-ul a fost încărcat pe Youtube. Majoritatea laudă inițiativa Oanei Zăvoranu de a se lega de influencerele din România. Fanii Oanei sunt extrem de încântați de revenirea acesteia în atenția publică.

„Deci n-are rost.. Oana, esti cea mai tare! Chiar era cazul ca cineva sa se “ocupe” de asa zisele distinse.. pacat doar ca tu le mai faci si reclama, ca ele sunt oricum degeaba. Felicitari, Oana! Esti asa cum trebuie sa fii! p.s: esti foarte frumoasa”, este unul dintre comentariile primite de Oana la primul ei video pe Youtube.

Oana Zăvoranu a decis să-și facă propria emisiune în urma succesului pe care l-a avut și încă îl are pe Instagram acolo unde comentează influencerii din România. Rând pe rând Oana și-a spus părerea despre cam toate persoanele publice din țara noastră care sunt foarte active pe Instagram. Oana are o problemă cu cele care trăiesc din reclame și determină lumea să cumpere produse pe care ele nu le-au folosit niciodată în realitate.

„Pentru mine, aceste fetițe sunt niște ismene! Acea mână care în permanență îți arată ceva! Vă prăjește la cap! Noi suntem așadar infractorii pocăiți. O să vă povestim toate nenorocirile și o să tocăm tot, tot, tot!”, a spus Oana în prima ei emisiune online.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top