Connect with us
Oana Zăvoranu știa că Pepe și Raluca vor divorța. Ce spunea vedeta despre acest mariaj

Vedete

Oana Zăvoranu știa că Pepe și Raluca vor divorța. Ce spunea vedeta despre acest mariaj

Pepe și Raluca Pastramă vor divorța. Anunțul a fost făcut chiar de Pepe, printr-un filmuleț pe care l-a publicat pe contul său de YouTube. Acesta a preferat să-și anunțe el fanii de ceea ce are să se întâmple în viața lui, motiv pentru care a realizat vlogul respectiv, care a provocat o mulțime de controverse. Deși s-a abținut de la comentarii, Oana Zăvoranu, fosta soție a a artistului, a vorbit de mai multe ori despre mariajul celor doi și se aștepta la divorț, declarând chiar că între ei nu este vorba de sentimente reale.

Oana Zăvoranu a prevestit despărțirea dintre Pepe și Raluca

Oana Zăvoranu și Pepe au fost căsătoriți timp de 5 ani. Mariajul lor a fost unul pasional, însă despărțirea a fost una neplăcută, presărată de procese, scandaluri și acuzații dure. La scurt timp de la divorț, Oana a apărut în compania unui băiat cu 15 ani mai tânăr decât ea, ceea ce l-a determinat pe artist să se gândească la faptul că acesta ar fi fost motivul principal care a dus la separarea lor.

În acea perioadă, Oana Zăvoranu a mărturisit că regretă faptul că i s-a destrămat căsnicia și că ar fi preferat să lupte mai mult pentru a o salva, chiar să apeleze la ajutorul unui specialist, pentru că s-a lăsat dusă de val. Ea nu a recunoscut că și-a înșelat soțul, explicând că, mental, era de mult timp despărțită de Pepe. Ea a declarat și că Tudy, respectivul băiat, nu a însemnat nimic pentru ea și nu a fost motivul divorțului, ci pepe ar fi încercat să se lege de acest aspect.

Când Pepe și Raluca s-au afișat împreună și s-au căsătorit, Oana nu s-a putut abține de la comentarii. Ea susținea că mariajul lor nu va dura mai mult de un an și că între ei nu poate fi vorba de iubire, pentru că nu ar fi fost compatibili, în opinia ei. Mai mult, acuza că Pepe s-ar fi căsătorit doar pentru a-i demonstra ei cât de fericit este fără ea și pentru că ar fi fost constrâns de situație, deoarece Raluca rămâsese însărcinată.

„Nu le dau 365 de zile împreună. Nu cu un copil, cu 10 copii. Pentru că e o căsătorie forţată unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arată lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine.”, a declarat Oana Zăvoranu presei în 2012.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top