Connect with us
Raluca Pastramă către Pepe: "Dacă vrei să merg cu tine, mergem ca frații"

Vedete

Raluca Pastramă către Pepe: „Dacă vrei să merg cu tine, mergem ca frații”

Raluca și Pepe au avut una dintre cele mai longevive și frumoase relații și căsnicii din showbiz. El artist, ea femeie de afaceri, foarte frumoasă și extrem de discretă. Ceva nu a mai mers, se pare, între ei doi, întrucât Raluca a cerut despărțirea. De acord sau nu cu asta, dacă ea nu mai vrea să continue, Pepe s-a văzut nevoit să facă un pas în spate. Deși este scumpă la vedere, Raluca a apărut recent într-un vlog pe canalul de Youtube al soțului ei, unde a fost atât de plăcută de fanii lui Pepe, încât i s-a cerut chiar să-și facă și ea vlog.

Sfârșitul unei căsnicii de 9 ani

Raluca și Pepe s-au despărțit. Cei doi nu mai locuiesc împreună de două săptămâni, iar curând va urma divorțul la notar, după cum a declarat Pepe. Deși au trecut împreună și prin greutăți, mai ales la începutul relației când Pepe se afla în război cu fosta lui soție, cei doi au construit o frumoasă poveste de dragoste și o căsnicie trainică. Până acum. Indiferent de cât de greu sau ușor a fost la început, Raluca nu a ieșit niciodată în presă și nu a făcut vorbit despre viața ei personală. A fost mereu apreciată tocmai pentru naturalețea și simplitatea ei care au făcut-o să rămână demnă cu toate că devenită soția unei vedete, avea ocazia să se facă cunoscută.

După nouă ani timp în care a stat în umbra reflectoarelor și s-a ocupat de copii și de afaceri, Raluca a acceptat să apară în emisiunea de pe Youtube a soțului ei.

Acolo, fanii lor au avut ocazia să îi vadă pentru prima dată interacționând, glumind și povestind despre începuturile relației dintre ei.

Raluca Pastramă s-a dovedit a fi extrem de jovială și plăcută, iar internauții i-au cerut să-și facă și ea canal de Youtube unde să posteze vloguri.

,,Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a declarat frumoasa brunetă.

„Dacă vrei să merg cu tine, mergem ca frații”

Soția lui Pepe a povestit cum s-au cunoscut cei doi și cum au mers în Spania împreună, după ce ea a pus condiția – Dacă vrei să merg cu tine, mergem ca frații. Atunci, nimeni nu știa că ei se văd și țin legătura, nici măcar părinții Ralucăi.

Fiind în Spania, cu Pepe, după ce i s-a descărcat bateria la telefonul mobil, Raluca și-a sunat mama de pe telefonul cântărețului, fără să-și dea seama că se desconspiră. Despre toate astea și multe altele a vorbit soția lui Pepe în vlogul de pe Youtube.

„Am mers într-o vacanţă, dar ca fraţii. Am mers în aceeaşi vacanţă, dar am dormit ca fraţii. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Uşor-uşor, s-a legat. După trei luni cred că am cerut-o de nevastă. Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproşat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil. Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează” , spunea Pepe, într-un interviu, în urmă cu ceva vreme.

Pepe a uitat să o ceară în căsătorie

Raluca Pastramă a dezvăluit recent că, de fapt, Pepe a uitat să o ceară în căsătorie atunci când a venit să facă pasul cel mare. Pepe a mărturisit că a fost grăbit de modul în care au decurs pregătirile pentru nuntă, încât a uitat să facă și… acest gest.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top