Connect with us
Oana Zăvoranu, vești bune la final de an. A programat primul copil

Vedete

Oana Zăvoranu, vești bune la final de an. A programat primul copil

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră, dar și un personaj controversat. În ultima vreme, ea a fost mai mereu în atenția publicului și a ieșit în evidență cu tot felul de fapte, așa cum ne-a obișnuit.

În prag de sărbători, ea a acordat un interviu pentru cei de la Star Matinal, unde a vorbit despre cele mai intime subiecte, printre care și despre primul copil al său cu Alex Ashraf, soțul ei. Cei doi își doresc să devină părinți și au planuri mari.

Oana Zăvoranu vrea să devină mămică

Oana Zăvoranu a vorbit despre căsnicia sa cu Alex Ashraf. Cei doi sunt împreună de 7 ani, iar în calitate de soț și soție de aproape 5 ani. Relația lor este una perfectă acum, conform spuselor celor doi, după o perioadă în care au luptat mult pentru a rămâne împreună și pentru a-și salva căsnicia.

Oana a mărturisit că relația lor s-a reparat de curând, pentru că au trecut printr-o perioadă destul de dificilă. Între ei se instalase monotonia și erau mai mult prieteni decât soți, însă perioada de izolare, când oamenii au stat mai mult în casă, i-a salvat. Faptul că au stat mai mult împreună i-a apropiat și au reușit să reaprindă flacăra între ei.

Vedeta spune că a învăţat din toate greşelile pe care le-a făcut. Scum se declară o femeie împlinită alături de soţul ei, care a învățat-o ce înseamnă dragostea adevărată și care a schimbat-o extrem de mult, în bine.

Alex este foarte fericit că o are pe Oana și spune despre ea că este cea mai importantă persoana din viața lui, deși a luptat foarte mult pentru relația lor. El a mărturisit că nu le dorește nici dușmanilor lui să treacă prin ce au trecut ei. Acum este bine și Oana îl ține mereu în priză.

„Am cunoscut o persoană foarte drăgăstoasă cu multe probleme. La început, Oana era o persoană foarte sensibilă şi dulce. M-a ţinut în frâu. Ce a fost la începutul relaţiei nu le doresc nici duşmanilor mei. Era orice pentru mine şi am luptat pentru ea. Acum este mai mult decât orice.”, a declarat Alex Ashraf.

Oana a explicat că Alex a susținut-o chiar și atunci când s-a luptat cu o depresie cumplită, care a marcat-o. Ea a fost foarte tristă în acea perioadă și nu își putea explica ce se întâmplă cu ea și simțea că nu contează pentru nimeni, însă soțul ei nu a lăsat-o baltă niciun moment.

Cei doi vor să devină părinți cât de curând și se gândesc serios să-și mărească familia. Oana își dorește ca cel mic să aibă cetățenie americană și un viitor foarte bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top