Connect with us
Ozana Barabancea, infectată cu Covid-19. Ar fi contractat virusul de la Marcel Pavel

Vedete

Ozana Barabancea, infectată cu Covid-19. Ar fi contractat virusul de la Marcel Pavel

Cunoscutul cântăreț, Marcel Pavel, a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta fost dus la spital cu izoleta, după ce testul a ieșit pozitiv. În ultimele zile, și-a petrecut timpul pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva”, alături de vedete precum Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Jojo, Adda, dar și Ozana Barabancea. Aceasta ar fi contractat virusul de la celebrul cântăreț.

Ozana Barabancea, infectată cu Covid-19. Ar fi contractat virusul de la Marcel Pavel

Ozana Barabancea se numără printre persoanele care au stat prin preajma lui Marcel Pavel, infectat cu coronavirus. Potrivit unor surse medicale, cunoscuta jurată ar fi fost supusă și ea testului de Covid-19 și a ieșit pozitiv. În jurul prânzului, ea ar fi fost transportată la Institutul Matei Balș și s-ar afla acum într-o rezervă a Secției pentru copii a spitalului, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți. Vedeta a fost contactată pentru a vorbi despre acest subiect, însă nu a vrut să facă nicio declarație. Atât ea, cât și Marcel Pavel, vor rămâne sub supraveghere medicală pentru cel puțin 14 zile.

Șefii postului TV la care au filmat vedetele le-au sfătuit pe acestea și pe întreaga echipă să-și facă testul, iar filmările au fost întrerupte imediat. Se pare că Andreea Bălan deja ar fi trecut prin această procedură, iar rezultatele ar fi negative. De asemenea, au fost contactați și alți concurenți ai emisiunii, însă fără succes. Ei nu vor să vorbească cu presa, iar motivul ar putea fi decizia pe care Antena 1 a luat-o, aceea de a păstra tăcerea în cazul subiectului delicat.

Marcel Pavel susținea că are simptomele unei răceli, însă nu avea febră. Era, totuși, suspicios și voia să fie preventiv, mai ales că fiica sa cea mică are doar 7 ani. Ceilalți membri ai familiei sale nu au acuzau nicio modificare a stării de sănătate. Astfel, el a decis să facă un test Covid-19, pentru a se asigura că este sănătos. Rezultatul a ieșit pozitiv.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top