Connect with us
Cantareata Paula Seling a reactionat dupa ce Paul, fratele sau, a fost prins in timp ce vandaliza un magazin din Baia Mare.

Vedete

Paula Seling, marturisire emotionanta: „Fratele meu are doua…”

Paul Seling a fost prins de poltisti in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin de pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Pe langa acest lucru, fratele Paulei Seling a mai vandalizat si sediul Uniunii Artistilor Plastici din acest municipiu.

Citeste si: Fratele Paulei Seling, acuzat de vandalism! Vezi ce a facut FOTO

Paul a fost amendat de oamenii legii pentru faptele sale, iar acum este cercetat pentru comiterea infractiunii de distrugere.

La auzul acestor vesti, Paula Seling a postat un mesaj emotionant de sustinere pe Facebook. Cantareata a spus ca intamplarile din ultimele zile sunt cauzate de doua tumori cerebrale de care sufera fratele sau.

„Fratele meu este absolvent de Arhitectura, artist, grafician si muzician extrem de talentat. Intamplarile nefericite ale ultimelor zile se datoreaza unor probleme de sanatate legate strans de doua tumori cerebrale. Aceste lucruri sunt personale si va multumesc pentru ca respectati intimitatea familiei. As vrea sa precizez ca, din cate stiu eu, fratele meu nu a fost violent, nu a fost incatusat iar termenii folositi de autorii comunicatului de presa cu privire la actele de vandalism, sunt exagerati”, a scris Paula Seling.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top