Connect with us
Anamaria Prodan este cunoscută de toată lumea. Însă, puțini știu că impresara are o soră mai mică, care este stabilită în America.

Vedete

Pe Anamaria Prodan o știe toată lumea. Cum arată sora ei

Anamaria Prodan este cunoscută de toată lumea drept o femeie de succes. Mereu în atenția publicului datorită evenimentelor la care participă, Anamaria Prodan reușește să țină primele pagini ale ziarelor mondene. Însă puțini știu că impresara are și o soră.

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, are o soră mai mică, pe nume Anca. Aceasta este stabilită în America și are o relație foarte strânsă cu Anamaria.

Anamaria Prodan a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu sora sa, Anca. La descrierea fotografiei, impresara a scris: „Nu există nici o scurtătură spre succes şi substitut pentru munca grea! Surorile de succes!’”

Citește și: Anamaria Prodan a slăbit mai bine de 10 kilograme. Care este rețeta siluetei sale

Anamria Prodan are o soră mai mică, stabilită în America

„Anca, sora mea cea mică, este deşteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este polul nord, Anca este polul sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodaă ne spun prietenii, cred că din complezenţă, că semănăm. Eu mă îmbrac cum mă îmbrac şi am părul pe care îl am, ea îşi face părul drept, ea e doamna clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, potrivit cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top