Connect with us

Vedete

Pepe divorțează. Raluca Pastramă ar fi dorit despărțirea de cântăreț

În miez de noapte, o veste bombă a lovit lumea mondenă din România. Pepe divorțează. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, pe canalul său de Youtube.

Pepe a dat vestea despărțirii, publicând un mesaj video către fanii săi pe canalul său de Youtube. El a recunoscut că nu mai locuiește împreună cu soția sa și că va divorța de Raluca Pastramă.

Pepe divorțează. „Mai bine aflați de la mine!”

Mesajul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost transmis chiar de către cântăreț. Nimeni nu se aștepta la această veste, întrucât cei doi păreau extrem de apropiați și niciodată nu s-au aflat informații că relația lor ar avea probleme.

Din mesajul artistului, totuși se înțelege că Pepe și Raluca Pastramă, deși au două fetițe și se bănuia că o așteaptă pe a treia, nu mai erau în cuplu fericit. Se pare că au încercat de mai multe ori să facă relația să meargă, însă, în final, au ales să pornească pe drumuri separate.

Se înțelege că cea care ar fi vrut să se despartă și care ar fi cerut divorțul este Raluca Pastramă.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Ce mesaj a transmis cântărețul

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de cânt a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor.”, a spus Pepe în filmulețul postat pe Youtube.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top