Connect with us
Pepe face declarații șocante despre Raluca Pastramă. Cum l-ar fi înșelat aceasta pe cântăreț

Vedete

Pepe face declarații șocante despre Raluca Pastramă. Cum l-ar fi înșelat aceasta pe cântăreț

Pepe și Raluca Pastramă nu vor avea, nici pe departe, un divorț ușor. Deși artistul a spus că totul se va termina la notar, pe cale amiabilă, în practică situația stă cu totul altfel. Se pare că Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva cântărețului, iar Pepe a depus contestație în instanță împotriva acestui ordine. Informații șocante ies la iveală din această poveste care este departe de a fi încheiată.

Pepe face declarații șocante despre Raluca

Pepe și Raluca Pastramă au pornit un război, unul împotriva celuilalt. După ce au apărut zvonuri cum că el ar fi agresat-o pe soția lui, acum au ajuns în presă informații șocante despre o presupusă infidelitate a Ralucăi față de artist.

Pepe a depus în instanță o contestație față de ordinul de protecție pe care Raluca l-a cerut împotriva lui. Potrivit documentului pe care Spynews îl deține, Raluca l-ar fi înșelat pe cântăreț. Desigur acestea sunt declarațiile lui Pepe, iar femeia beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Totul a început când Pepe ar fi primit un telefon de la un jurnalist de investigație care i-ar fi spus că a văzut-o pe soția sa la munte, în compania altui bărbat. Pepe spune că a fost sigur că e vorba despre informații false pe care le-a negat din prima secundă.

Ulterior, însă, s-a gândit să facă cercetări și să descopere dacă există sau nu adevăr în această informație.

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2o2o până în data de 08.11.2020, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat”, se arată în documentul publicat de Spynews.

Pepe a decis să ceară explicații de la Raluca cu privire la aceste informații, moment în care, spune el, ea s-ar fi enervat, i-ar fi spus că nu e treaba lui, l-ar fi înjurat și scuipat, fără ca el să reacționeze în vreun fel.

Reamintim faptul că Pepe a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va divorța de Raluca Pastramă, la dorința ei. Totul ar fi trebuit să se termine la notar, pe cale amiabilă, însă se pare că lucrurile nu vor sta așa.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top