Pepe și Raluca Pastramă, ultima poză împreună înainte de despărțire. Unde au fost cei doi

03.11.2020
Pepe și Raluca Pastramă, ultima poză împreună înainte de despărțire. Unde au fost cei doi

Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu. Cei doi au fost căsătoriți timp de nouă ani, iar de două săptămâni nu mai stau împreună. Anunțul despărțirii a fost făcut de către cântăreț, care a vrut ca totul să se afle de la el. Vestea a venit ca un șoc pentru lumea showbiz și pentru toți fanii lui Pepe. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că Pepe nu a dat de înțeles că are probleme în căsnicie. De altfel, ultima poză cu cei doi este din luna septembrie, când cuplul a botezat un copil.

Pepe și Raluca, ultima poză în postura de cuplu

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit, iar asta a venit ca un șoc pentru fanii cântărețului care nu au bănuit nimic. Totul părea bine între cei doi, mai ales din prisma lui Pepe care, la fiecare apariție televizată era întrebat despre Raluca, și răspundea bucuros, fără să dea de înțeles că relația dintre ei are probleme. Pe de altă parte, soția lui, Raluca, este o femeie extrem de discretă, care nu apare la TV și nici în interviuri, în schimb este activă pe Instagram, unde postează destul de des.

Ultima poză cu ea și soțul ei este de la începutul lunii septembrie, când Raluca și Pepe au botezat un copil. În poză, bruneta poartă or rochie roșie, fabuloasă, iar cântărețul este îmbrăcat cu o cămașă albă, costum bleu și poartă încălțări sport.

Pepe și Raluca Pastramă, ultima poză împreună înainte de despărțire. Unde au fost cei doi

„Am botezat o fetiță absolut superbă, fetița lui Alexander Florescu. (…) A fost drăguț. În weekend am fost naș. Imediat după ce am botezat-o pe Ayanna, am plecat la mare. Bine, au avut și cununia pe repede, pe malul lacului, la Cernica. După aceea, am plecat câteva zile pe la mare, am stat 4 zile pe la mare, ne-am relaxat cu copiii. Mă mai bucur și eu puțin de vacanță”, a spus Pepe, pentru VIVA!

Cei doi par fericiți și fără probleme care să anunțe despărțirea din prezent. Fotografia a strâns aproape 12.000 de aprecieri și 175 de comentarii. Printre cei care au comentat a fost și Andra Măruță care a scris: Ce frumoși! Vă iubesc mult!.

Nicio poză împreună de atunci

De atunci, Raluca Pastramă nu a mai postat nicio poză cu soțul ei Pepe. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între cei doi care aveau una dintre cele mai solide relații din lumea mondenă.

Raluca Pastramă și Pepe Pascu și-au jurat iubire eternă pe 20 iulie 2014. Cei doi s-au căsătorit religios după ce, cu doi ani în urmă, spuseseră DA în fața ofițerului de stare civilă.

Nași le-au fost Andra și soțul ei, Cătălin Măruță. Petrecerea de nuntă a fost fabuloasă.

Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al cântărețului de muzică latino. Pepe a mai fost căsătorit, în trecut, cu Oana Zăvoranu.

Reamintim faptul că pe 2 noiembrie, Pepe a publicat pe contului lui de Youtube un video în care anunță despărțirea de soția sa. Artistul a dat de înțeles că decizia despărțirii i-a aparținut Ralucăi, și că el nu a mai avut ce să facă decât să se conformeze.

Pepe a mai spus că el și Raluca sunt separați de două săptămâni și că în curând vor divorța la notar. Cântărețul pare foarte afectat de această situație și a spus că își dorește ca oamenii să înțeleagă prin ce trece și să nu îl bombardeze cu întrebări și speculații.

Articolul continua dupa publicitate