Connect with us
Pepe s-a refugiat în muncă. Despărțirea de Raluca l-a ambiționat pe plan profesional

Vedete

Pepe s-a refugiat în muncă. Despărțirea de Raluca l-a ambiționat pe plan profesional

Pepe este, înainte de orice un artist desăvărșit. Are o carieră impresionantă și este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Pe plan sentimental, Pepe s-a remarcat prin relația și căsătoria cu Oana Zăvoranu. Cei doi s-au iubit mult, iar despărțirea a fost cu scântei. După căsnicia cu Oana, Pepe a cunoscut-o pe Raluca Pastramă cu care a avut o căsnicie de 8 ani. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar acum lucrurile par că s-au mai liniștit. Pepe s-a refugiat în carieră și este din ce în ce mai activ pe Youtube.

Ce face Pepe după despărțirea de Raluca Pastramă

După ce a anunțat despărțirea de soția sa, Pepe a devenit mult mai activ pe contul lui de Youtube unde și-a făcut propria emisiune online, denumită Bar Online. Artistul pare că se focusează pe carieră pentru a mai uita de problemele din viața personală. În emisiunea lui online, Pepe invită artiști din România cu care stă de vorbă și, mai ales, cântă tot felul de piese. Publicul are ocazia să interacționeze cu ei prin intermediul mesajelor la care Pepe și invitații răspund în timp real.

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după 8 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce artistul a încheiat socotelile cu Oana Zăvoranu.

Pepe și Raluca au împreună două fetițe de care se ocupă amândoi. Anunțul cu privire la divorț a fost făcut de către Pepe, pe contul lui de Youtube. El a spus că totul se va tranșa pe cale amiabilă, la notar. La câteva zile după, conflictul a izbucnit, iar Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei.

Pepe a mers în Instanță să conteste plângerea făcută de Raluca, ocazie cu care aceasta și-a retras-o. Nu știe cum stau lucrurile acum între cei doi, mai ales după ce s-a zvonit că Raluca i-ar fi fost infidelă lui Pepe.

„Am fost informat de un jurnalist de investigaţie că deţine probe despre soţia mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Braşov, în complexul …. şi a altor persoane şi m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorţului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informaţii am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească ştiri mondene.”, arată o parte din declaraţia lui Pepe.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top