Connect with us
Pepe și Raluca dau semne de împăcare. Cei doi au fost surprinși împreună

Vedete

Pepe și Raluca dau semne de împăcare. Cei doi au fost surprinși împreună

Pepe și Raluca nu mai sunt împreună de ceva timp. Despărțirea a fost făcută publică de către artist și se pregătesc deja de divorț, care nu pare deloc a fi unul amiabil, așa cum spera și susținea el. Situația dintre ei s-a complicat în ultima perioadă și și-au adus acuzații grave, însă se pare că încă păstrează relații bune de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Cei doi au fost surprinși alături de micuțe, în timp ce se distrau împreună în parc.

Pepe și Raluca, în parc cu fetițele

Pepe și Raluca nu mai formează un cuplu de aproximativ două luni. Celebrul artist a anunțat printr-un videoclip pe contul său de YouTube că mariajul lor a ajuns la final, însă lucrurile vor continua să se desfășoare normal, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Mai mult, Pepe mărturisea că ei se înțeleg mai bine acum, de când nu mai sunt împreună, decât înainte, când formau un cuplu.

Totuși, lucrurile nu par a fi deloc așa. Cei doi și-au adus acuzații grave și au dat dovadă că nu mai au deloc sentimente. Raluca a apelat la ajutorul Poliției pentru a obține un ordin de restricție, în timp ce Pepe a acuzat-o pe fosta lui soție de infidelitate. Se spune că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat încă dinainte de a se despărți de Pepe, ceea ce a fost subiect de bârfă pentru toată lumea.

În ciuda celor întâmplate, cei doi au făcut loc și pentru sentimente mai bune. Deși nu au pus fotografii împreună și nu au vorbit nimic despre această revedere ca o familie, cei doi au fost împreună cu fetițele lor în parc. Pepe și Raluca le-au scos pe Rosa și Maria în parcul de distracții, unde s-au distrat cu toții și au încercat cele mai interesante jucării de acolo.

Atât Pepe, cât și Raluca au fost foarte activi pe rețelele de socializare și au publcat fotografii și filmulețe cu cele mici. Deși nu apar împreună, se poate observa că se află în același loc.

Cele două fetițe sunt foarte atașate de tatăl lor. Rosa și Maria duc dorul casei în care au crescut și merg acolo mai mereu. Într-o zi, artistul le așeza hainele fetițelor și a precizat că mama lor ar trebui să-și strângă toate lucrurile de acolo. Răspunsul fetiței lui Pepe a fost unul uimitor, care l-a lăsat mască și pe el.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor.Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum.‘, a declarat Pepe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top