Connect with us
Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, are coronavirus

Vedete

Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, are coronavirus

Petrișor Ruge are coronavirus. Dansatorul Andreei Bălan a fost depistat pozitiv la virusul Sars Cov 2. Petrișor a făcut testul pentru a lua parte la filmările de revelion ale lui Dan Negru, de la Antena 1. Colegul Andreei Bălan este internat la spitalul Matei Balș din Capitală.

Petrișor Ruge a fost depistat pozitiv la coronavirus

Petrișor Ruge, cel care face parte din echipa de dansatori ai Andreei Bălan, a fost depistat pozitiv la coronavirus. Artistul s-a testat înainte de a lua parte la filmările pentru Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1. Din păcate pentru el și pentru echipa din care face parte, testul a fost pozitiv.

El a anunțat pe Instagram că săptămâna aceasta nu va putea să țină cursurile de dans la școala la care predă.

Conform Cancan, dansatorul se simte bine, nu este cunoscut cu alte probleme de sănătate, dar rămâne sub supravegherea medicilor.

Imediat după ce Ruge a fost depistat pozitiv, a fost testată și colega lui de scenă, Andreea Bălan, al cărei rezultat a fost negativ.

Cu siguranță, Andreea nu are nevoie de astfel de probleme, întrucât este mamă singură și femeie de carieră în același timp. Se ocupă de cele două fetițe ale sale pe care le are din căsnicia cu actorul George Burcea.

Coronavirus în România. Bilanțul cazurilor 7 decembrie 2020

Conform datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică, până astăzi, 7 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 517.236 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.
409.121 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.660 cazuri noi de persoane infectate cu virusul SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 746 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până astăzi, 12.447 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.
În intervalul 06.12.2020 (10:00) – 07.12.2020 (10:00) au fost raportate 127 de decese (79 bărbați și 48 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.
Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 1 deces la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 14 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 31 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 42 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 33 decese la categoria de peste 80 de ani.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top