Connect with us
Antonia a născut un băiețel, al doilea copil pe care îl are cu Alex Velea. Proaspătul tătic a postat pe prima imagine cu mămica, pe patul de spital

Vedete

Prima imagine cu Antonia după ce l-a născut pe Achim

Antonia a adus pe lume, miercuri, 7 decembrie, cel de-al treilea copil al său. Cântăreața a născut un băiețel, al doilea copil pe care îl are cu Alex Velea. Proaspătul tătic a postat pe pagina sa de Facebook prima imagine cu mămica, pe patul de spital.

Alex Velea și-a sărutat iubita imediat după ce aceasta l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului. Artistul le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ei și le-au transmis gândurile lor bune.

”Fericire, emoție, fericire. Vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase! Te iubesc, bombonico!, a scris Velea în dreptul imaginii care a adunat sute de comentarii de la fani.

 Achim este al doilea copil al Antoniei și al lui Alex Velea

Cântărețul a anunțat marți seara că băiețelul va purta numele Achim. Despre numele bebelușulul, Velea spunea, în urmă cu câteva luni, că este „un nume mic, dar foarte tare”.

Antonia și Alex Velea au devenit miercuri părinți pentru a doua oară. Cuplul mai are un băiețel, pe Dominic, născut în decembrie 2014. Situația juridică a celor doi este în continuare complicată. Antonia este încă în proces de divorț de soțul ei, Vincenzo Castellano, cu care are o fetiță.  Prin urmare, Alex Velea nu poate fi trecut și în acte ca fiind tatăl copiilor.

Citește și: Bianca Drăgușanu este pregătită pentru încă un copil: „Mi-aș dori ca anul viitor…”

În urmă cu o lună, solistul a depus o cerere care are ca obiect „tăgadă paternitate”.  Velea le cere judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiului său, ci el. Pârâţi sunt atât Vincenzo Castellano, cât şi Antonia şi fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa.

Alex Velea și Antonia au o relație de aproape trei ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top