Connect with us
Prima reacție a Andreei Bălan după ce soțul ei a fost găsit drogat la volan

Vedete

Prima reacție a Andreei Bălan după ce soțul ei a fost găsit drogat la volan

Andreea Bălan a avut o primă reacție după ce soțul ei George Burcea a fost gpsit drogat la volan. Bprbatul consumase cocaină și s-a ales cu dosar penal.

Prima reacție a Andreei Bălan după ce soțul ei a fost găsit drogat la volan

Un  nou scandal stă să izbucnească după ce George Burcea a fost prins drogat la volan. Totul s-a petrecut pe data de 21 februarie.Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat surse apropiate celor doi.

Andreea Bălan a avut azi o primă reacție. A pus pe Instagram o postare foarte tristă și fanii au sărit imediat să o încurajeze. Ea a postat o fotografie superbă cu ea însăși, însoțită de mesajul: ”Let it hurt. Let it bleed. Let it heal and let it go”.

Andreea Balan

Andreea Balan

Toată lumea a încurajat-o în comentarii însă de data aceasta artista a ales să nu mai răspundă nimănui. Probabil că nu îi este deloc ușor să înghită comportamentul foarte urât al lui George Burcea. Și tatăl actorului s-a arătat a fi de partea nurorii sale.

Citește și: Mihaela Borcea se pregătește de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top