Connect with us
Primele imagini cu fiica lui Gigi Becali în luna de miere

Vedete

Primele imagini cu fiica lui Gigi Becali în luna de miere

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, și soțul ei Mihai Mincu, petrec momente magice în luna de miere, în Bora Bora. După o nuntă de vis, a urmat, desigur, luna de miere așa cum a visat-o Teodora. Gigi Becali le-a făcut cadou celor doi îndrăgostiți un sejur de neuitat în California și Bora Bora, de nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro. Desigur, banii nu sunt o problemă pentru socrul mic, așa că, după o nuntă de 400 de invitați și un cadou de un milion de euro, acesta a adăugat pe listă și costurile din luna de miere a fiicei sale.

Cum se distrează fiica lui Gigi Becali în luna de miere! Primele imagini

Teodora și Mihai s-au plimbat mai întâi în California, unde au vizitat cele mai importante obiective și s-au fotografiat în locații celebre, apoi am zburat către Polinezia Franceză, mai exact bora Bora unde au parte de priveliști mai ceva ca în paradis. Cei doi sunt cazați într-un resort de lux, care oferă condiții ideale îndrăgostiților aflați în luna de miere.

Cei doi s-au oprit mai intai in California

Cei doi s-au oprit mai intai in California

”St. Regis Resort Bora Bora”  este unul dintre cele mai luxoase resorturi din zonă, iar cei doi nu puteau lipsi de pe lista celebrităților care și-au petrecut vacanțele în aceste locuri.  Pe site-ul oficial al locației, facilităţile de cinci stele sunt un simbol al luxului si exclusivităţii: vile private pe apă, cu piscină şi jacuzzi, iar oaspeţii sunt întâmpinaţi cu un restaurant principal, 2 restaurante a la carte, bar, cina privată în vile, cursuri de yoga, excursii, sporturi nautice, centru fitness, pescuit şi servicii Spa. De toate acetea se bucură proaspeții însurăței în aceste zile.

Distractia continua in Bora Bora

Distractia continua in Bora Bora

Fiica lui Gigi Becali și soțul ei s-au fotografiat în aceste locuri de vis și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Fanii au fost impresionați de cât de sexy este fata latifundiarului, iar ca drept dovadă aceasta a primit o mulțime de aprecieri la postările sale.

Citește și: Secretul dintre Gigi Becali și soția sa a fost dezvăluit. Care este legătura dintre cei doi

Citește și: FOTO. Nunta Teodora Becali și Mihai Mincu. Gigi Becali emoționat până la lacrimi

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top