Connect with us
Brigitte Sfat a publicat primul mesaj dupa operatia pe care a suferit-o la o clinica privata din Austria.

Vedete

Primul mesaj postat de Briggite Sfat dupa operatie:”Cand am fost internata in Romania…”

Brigitte Sfat a postat primul mesaj dupa operatia pe care a suferit-o la o clinica privata din Viena, capitala Austriei. Nevasta lui Ilie Nastase sufera de embolie pulmonara.

„Buna dimineata! In viata mea e dimineata! Iar Dumnezeu m-a binecuvantat cu biruinta, si dreptul la o viata noua, cred ca am primit acesta provocare pentru a vedea ce fel de om vreau sa fiu, ce fel de viata vreau sa traiesc, ce fel de oameni se invart in jurul meu si care este adevarata mea familie.

Citeste si: Brigitte, un nou mesaj dur pentru Ilie Nastase: „Iti multumesc ca…”

Asa cum s a intamplat si acum un an, cand am fost internata in Romania cu diagnosticul embolie pulmonara si infarct pulmonar, prietena mea Florentina Tolici impreuna cu fiica ei Cristina Tolici au fost si de aceasta data alaturi de mine , este mult mai usor sa sti ca nu esti singur( chiar daca stiu ca Domnul Isus nu m a parasit niciodata), dar avem uneori nevoie de un umar de carne , pe care sa ne sprijinim….
Multumesc fratilor de credinta pentru rugaciuni, si prietenilor de pe facebook pentru incurajari! Domnul sa va binecuvanteze!”, a scris Briggite pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top