Connect with us

Vedete

Probleme grave pentru Cristina Spătar: „Mi-e frică să nu rămân oarbă”

Cristina Spătar are probleme grave cu vederea. Cântăreața are dioptrii de +5 și este dependentă de ochelari, iar medicii i-au spus că singura soluție pentru a remedia situația este o operație.

Ajunsă la 44 de ani, Cristina Spătar a declarat că, înainte de a naște primul copil, nu a avut niciodată probleme de sănătate.

“Niciodată nu am folosit ochelari, nici măcar la citit. Ţin minte că medicii îmi spuneau că am o vedere de pilot de Formula 1. Problemele au apărut fix după ce am născut. Când am început diversificarea la primul copil, la Albert, nu mai citeam bine reţetele, nu mai puteam să-i citesc poveşti. După ce am născut-o pe Aida, deja vedeam în ceaţă.

Citește și: Cristi Borcea, probleme foarte grave de sănătate

Când am fost la primul control şi am aflat ce dioptrii am şi că am nevoie urgent de ochelari, am avut un şoc. Am refuzat iniţial să-i port, însă când mi-am dat seama că nu mai văd să citesc şi conduc cu dificultate, am acceptat. Acum mi-e frică să nu rămân oarbă”, a declarat Cristina Spătar, pentru click.ro.

Cristina Spătar: „Nu mă mai pot descurca nici măcar cu ochelari”

În ultima perioadă, problemele oftalmologice ale artistei s-au agravat și aceasta este hotărâtă să recurgă la o operație care i-ar putea îmbunătăți vederea.

”În urmă cu trei ani, aveam plus 4, la ochiul stâng, şi plus 2 la cel drept. Săptămâna trecută am fost la unul dintre cei mai buni medici oftalmologi, unde am făcut investigaţii şi am aflat că mi-au mai crescut dioptriile, iar la ochiul stâng am plus 5. Nu mă mai pot descurca nici măcar cu ochelari. Vreau să mă opereze urgent”, a spus cântăreața.

Citește și: Jeni Vadim, primele declarații după ce fostul iubit a fost surprins cu Cristina Spătar

Vedeta urmează să se supună unei intervenții chirurgicale cu laser, care o va ajuta să scape de ochelari.

Cristina Spătar s-a căsătorit în anul 2007 cu omul de afaceri Alin Ionescu. Cei doi sunt părinții a doi copii, Albert și Aida. Cântăreața a trecut prin nouă fertilizări in vitro pentru a deveni mamă. Deși mariajaul cu Alin Ionescu s-a încheiat în această vară, cei doi continuă să locuiască împreună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top