Probleme între Monica Gabor și Irinel Columbeanu! De la ce a pornit totul

08.11.2016
Probleme între Monica Gabor și Irinel Columbeanu! De la ce a pornit totul

Monca Gabor se află de ceva vreme în țară și are grijă de Irinuca. Irinel Columbeanu a fost de acord să își lase fetița în grija foste sale soții, dar a existat un lucru care l-a deranjat foarte tare.

La sfârșitul lunii trecute, Monica a luat-o pe Irinuca lângă ea, la București. Irinel a acceptat și și-a sprijinit fosta nevastă, întrucât știe că fetița sa își iubește foarte mult mama.

Armonia dintre cei doi s-a stricat în momentul în care Irinel a aflat că fosta sa soție locuiește cu Irinuca într-un apartament situat într-o zonă rău-famată a Bucureștiului.

Citește și: Gestul făcut de Monica, după ce a aflat că tatăl lui Columbeanu a murit

“Irinel si-a dorit siguranta pentru fetita, iar Monica, intr-un final, dupa o discutie serioasa, a inteles situatia. Din acest motiv, imediat s-a mutat in Corbeanca si i-a acordat o atentie maxima fiicei sale. In plus, chiar si cand nu a putut fi alaturi de ea, a apelat la soferul personal pentru a o duce pe micuta unde a avut nevoie, de Halloween de pilda, la o petrecere pentru copii, dar si in alte locuri in care Irinuca era musai sa ajunga”, au dezvaluit persoane apropiate omului de afaceri, pentru Wowbiz.ro.

Într-un final Irinel Columbeanu și Monica Gabor au ajuns la un acord, iar acum aceasta petrece în continuare timpul cu fata sa.