Connect with us
Raluca Pastramă - ce spunea că nu va accepta niciodată să facă Pepe. Să fie acesta motivul despărțirii?!

Vedete

Raluca Pastramă – ce spunea că nu va accepta niciodată să facă Pepe. Să fie acesta motivul despărțirii?!

Raluca Pastramă s-a dovedit, de-a lungul timpului, o femeie rezervată și sigură pe ea, care înțelege meseria soțului ei și nu este geloasă pe deplasările lui Pepe, la concerte, în țară și în străinătate. Probabil primele și ultimele referiri la relația lor și la modul în care ea percepe o căsnicie au fost făcute într-un vlog postat pe canalul de Youtube al lui Pepe.

Raluca Pastramă – despre gelozie și infidelitate

Raluca Pastramă a declarat că nu are încredere în soțul ei și că nu are de unde să știe dacă el este sau nu fidel, pentru că Pepe are parola la telefonul mobil. Frumoasa brunetă a vorbit deschis despre modul în care se raportează ea la gelozie și infidelitate.

Într-un interviu pe canalul de Youtube al lui Pepe, Raluca declara, în urmă cu o lună, că este ocupată cu creșterea copiilor și cu munca ei, și nu vrea să-și caute ceartă în casă.

Bruneta a spus că este sigură că, dacă ar căuta, ar găsi ceva care să o deranjeze.

Dacă am încredere în el? Nu, n-am încredere în el! Dacă îi scrie vreuna? Păi, eu nu am parola lui de la telefon. Dacă îi scrie vreuna îi apare notificare, nu apare nimic pe ecran! Ca idee!, spunea Raluca în urmă cu câteva săptămâni.

Ce nu i-ar ierta niciodată

În același interviu, Raluca Pastramă a fost întrebată de un fan ce nu ar accepta niciodată, peste ce nu ar putea să treacă niciodată și ar pune punct. Soția lui Pepe a apreciat întrebarea și a răspuns prompt că nu ar accepta ca soțul ei să ridice mâna la ea.

Raluca și Pepe divorțează după o căsnicie din care au rezultat două fetițe superbe. Anunțul cu privire la despărțire a fost făcut de Pepe, pe 2 noiembrie. Cântărețul a spus că nu există un motiv mare al acestei despărțiri, dar a dat de înțeles că a fost decizia Ralucăi, el fiind nevoit să se conformeze și să o accepte.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top