Connect with us
Lovitură grea pentru Pepe! S-a ales cu o pagubă de sute de mii de euro chiar după ce a anunțat divorțul

Vedete

Lovitură grea pentru Pepe! S-a ales cu o pagubă de sute de mii de euro chiar după ce a anunțat divorțul

Pepe trece printr-o perioadă foarte grea acum. Deși cariera lui merge foarte bine și se bucură de mare succes în plan profesional, lucrurile nu stau deloc bine în plan personal. Familia lui s-a destrămat și urmează să treacă printr-un divorț cât de curând. Mariajul cu Raluca Pastramă a ajuns la sfârșit, după 8 ani în care și-au fost alături unul altuia. Cum asta nu era suficient, se pare că au apărut și probleme financiare și este vorba de sute de mii de euro.

Pepe are de plată sute de euro

Pepe este depășit de situație după ce Raluca Pastramă a decis să se despartă. Deși ar fi încercat de mai multe ori să repare ruptura care s-a produs între el și soția lui, se pare că nu s-a mai putut face nimic pentru mariajul lor, care s-a sfârșit după 8 ani. Pepe trece prin clipe grele și chiar el a decis să le spună fanilor săi cum stau lucrurile, printr-un filmuleț pe canalul său de YouTube.

Cum despărțirea nu era de ajuns, alte probleme s-au mai abătut asupra lui Pepe. Celebrul artist  deține un club din Capitală care nu mai poate funcționa în prezent, având în vedere restricțiile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Acest local este situat într-o zonă selectă din Capitală și se întinde pe o suprafață de 500 de mp. Artistul a investit în această afacere aproximativ 500 de mii de euro, iar acum trebuie să plătească lunar 10.000 de euro pentru întreținere. Cheltuielile sunt unele foarte mari, având în vedere că nu are niciun câștig.

Pepe nu este deloc într-o situație fericită. Despărțirea de Raluca Pastramă a uimit pe toată lumea, deoarece ei niciodată nu au dat semne că nu s-ar mai înțelege și au fost foarte rezervați în privința relației lor, încercând să o ferească de bârfe și răutăți. Și familia lui Pepe a primit vestea ca un fulger. Fratele acestuia a mărturisit că nu a știut nimic până acum despre neînțelegerile din familia lui Pepe și speră ca lucrurile să se rezolve între ei.

„E o situație foarte grea, despre care îmi este greu să vorbesc. Nu-mi doresc decât ca noaptea să fie un sfeșnic bun, ca ei să ia decizia cea mai corectă. Atât le doresc. Nu am de unde să știu care au fost tensiunile. Nimeni nu a văzut asta. Dacă familia mea ar fi știut, aș fi aflat. În momentul în care am văzut pe telefon că este live am intrat, am crezut că mai are un invitat.”, a spus fratele lui Pepe.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top