Connect with us

Vedete

Raluca Pastramă nu s-a vindecat după divorț. Fosta soție a lui Pepe trece prin clipe grele

Raluca Pastramă și Pepe au format unul dintre cele mai longevive cupluri, dar mariajul lor a ajuns la sfârșit. Cei doi au decis au decis că nu mai funcționează bine ca soți și ar trebui să o ia pe alte căi. Divorțul a avut loc deja de câteva luni, pe cale amiabilă, dar Raluca Pastramă nu s-a vindecat nici acum după perioada aceea grea.

Raluca Pastramă suferă după divorț

Raluca Pastramă și Pepe au fost împreună timp de 8 ani. Din iubirea lor au rezultat două fetițe minunate, care acum se bucură de atenția părinților la fel ca înainte, dar separat. Deși au încercat să-și remedieze problemele, se pare că nu s-a mai putut face nimic pentru mariajul lor, care a ajuns la final.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat amiabil, la notar, deși la început au fost implicați în ceva scandaluri și nu reușeau să cadă la o înțelegere. Deși a fost rezervată în ceea ce privește despărțirea, Raluca a apărut la TV și a vorbit despre experiența de după despărțire și tot stresul cu care s-a luptat și continuă să se lupte și în prezent.

Fosta soție a lui Pepe a mărturisit că a slăbit considerabil de când au început toate problemele și a avut zile întregi în care nu mânca nimic, iar timp de 5 luni nu a funcționat deloc cum trebuie din niciun punct de vedere. Raluca Pastramă susține că nu a reușit să se liniștească nici până în acest moment și este într-un continuu proces de recuperare, în care să încurajează singură și găsește motive de bucurie

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Pepe se ocupă atent de fetițe

Raluca a mărturisit că se roagă mult în această perioadă pentru a se liniști. Cât despre Pepe, ea nu crede că artistul o regretă prea mult, dar este de părere că regretă situația la care s-a ajuns, pentru că nimeni nu și-ar dori să treacă printr-un divorț, să se lupte cu o astfel de experiență.

Cât despre relația cu cele mici, Raluca spune că Pepe este foarte atent în continuare și le acordă acestora toată atenția de care au nevoie. Raluca nu are relații bune cu familia lui Pepe și nu crede că mai există vreun motiv pentru care ar mai păstra legătura cu vreo persoană apropiată fostului soț.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top