Connect with us
Socrul lui Pepe, scos din minți de fiica lui. Cum a reacționat când a aflat că Raluca Pastramă a fost infidelă

Vedete

Socrul lui Pepe, scos din minți de fiica lui. Cum a reacționat când a aflat că Raluca Pastramă a fost infidelă

Lucrurile se complică din ce în ce mai tare între Pepe și Raluca. Deși Pepe susținea că divorțul va fi unul ușor, care se va desfășura rapid, pe cale amiabilă, situația este din ce în ce mai dificilă. Scandalurile se țin lanț de cei doi foști soți, tot mai multe zvonuri au apărut și lucurile o iau razna. De când s-a aflat că Raluca Pastramă i-a fost infidelă artistului, au apărut tot felul de reacții. Se pare că și tatăl acesteia a fost foarte dezamăgit de faptele fiicei sale. Socrul lui Pepe a reacționat dur și el.

Socrul lui Pepe este dezamăgit de fiica lui

Pepe și Raluca Pastramă continuă scandalul. Deși Pepe susținea, atunci când a anunțat că nu mai formează un cuplu, că relația lor este una normală și colaborează foarte bine, de dragul fetițelor pe care le au împreună, se pare că nu este deloc așa. Cei doi nu se înțeleg prea bine și se ceartă ori de câte ori au ocazia. De curând, Raluca chiar a cerut un ordin de protecție, susținând că a fost agresată de Pepe, însă nu a avut dovezi care să ateste aceste fapte, motiv pentru care nu i s-a aprobat ordinul.

De câteva zile circulă zvonul că Raluca a avut o relație extraconjugală de aproximativ un an, aceasta fiind motivul care a dus la separarea celor doi. Unele surse, printre care și Pepe, au declarat că femeia s-ar iubi cu un alt bărbat și l-a înșelat pe soțul ei cu acesta. Se pare că cei doi ar fi fost de curând și într-o vacanță, de care Pepe a aflat, deși nu mai locuiește alături de Raluca.

De când a apărut această bârfă, reacțiile au fost împărțite. Se pare că socrul lui Pepe, tatăl Ralucăi, ar fi foarte dezamăgit de faptele fiicei sale. Tatăl Ralucăi Pastramă a avut o reacție neașteptată legată de divorțul prin care trece fiica sa și consideră că este foarte rușinos ceea ce a făcut Raluca, mai ales la ei, conform tradiției pe care o au cei din etnia lor. Acesta și-ar fi tras fiica la răspundere, însă ea ar fi negat tot.

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, a declarat o sursă apropiată de familia Pastramă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top