Connect with us
Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl ei s-a stins, răpus de coronavirus

Vedete

Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl ei s-a stins, răpus de coronavirus

Actrița Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl ei a murit după ce a stat în spital, timp de o săptămână. Bărbatul în vârstă de 89 de ani era infectat cu noul virus. El s-a simțit rău, a ajuns la spital, iar rezultatul testului a confirmat infectarea. Din păcate, tatăl Ramonei Bădescu mai avea și alte probleme de sănătate, iar corpul lui a cedat.

Ramona Bădescu este în doliu

A murit tatăl actriței Ramona Bădescu. Potrivit Observatornews, bărbatul în vârstă de 89 de ani era internat la Spitalul Filatropia din Craiova. De săptămâna trecută, i s-a făcut rău și a fost dus la spital. Medicii i-au făcut un test care a rezultat că era infectat cu noul virus. Ramona Bădescu, care este în Italia, era foarte îngrijorată de starea de sănătate a tatălui, și se bucura, în același timp, că mama ei era bine.

Dacă săptămâna trecută, starea tatălui ei era stabilă, Ramona putând să vorbească cu el la telefon, se pare că în câteva zile, starea s-a înrăutățit, iar corpul lui a cedat.

„Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau”, spunea Ramona, săptămâna trecută.

Cel mai probabil, actrița se va întoarce în țară pentru a-și conduce tatăl pe ultimul său drum. Este posibil ca restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, să-i facă probleme Ramonei, care este stabilită în Italia.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top