Connect with us
Răspunsul lui Carmen de la Sălciua! ”În aceste condiţii, căsnicia noastră...”

Vedete

Răspunsul lui Carmen de la Sălciua! ”În aceste condiţii, căsnicia noastră…”

Carmen de la Sălciua nu a întârziat să apară cu răspunsul! După ce încă actualul ei soț, Culița Sterp, a declarat ieri că o vrea înapoi atât el, cât și familia lui și că îi este dor de ea.
De partea cealaltă, însă, nu mai exista șansă de împăcare. Carmen a făcut totul clar printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.
„Eu şi soţul meu am avut o relaţie de 3 ani şi o căsnicie de doar 1 an. Din nefericire pe parcursul relaţiei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile fiecaruia dintre noi.
Aceste neînţelegeri au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp, între noi, o stare de tensiune care mă afectează extrem şi care ne-a separat. Încercările mele repetate de a găsi un compromis au fost în zadar. În aceste condiţii, căsnicia noastră nu mai putea continua, relaţia dintre noi fiind grav şi iremediabil afectată.
Aseară, Culiţă Sterp, încă soţul meu, a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni TV unde a declarat că nu am fost la notar pentru a depune actele de divorţ. Ţin să menţionez urmatoarele lucruri:

Cele trei lucruri pe care a ținut să le clarifice

1. NOI AM FOST LA NOTAR şi am depus actele de divorţ. Divorţul se va pronunţa în luna Septembrie. 
2. NU ne vom împăca şi vom divorţa aşa cum am stabilit, nu mai există cale de întoarcere!
3. Apreciez nuanţa pozitivă a declaraţiilor familiei lui, care oricum nici nu puteau fi altfel atâta timp cât eu ca soţie, mi-am iubit şi respectat atât soţul cât şi familia lui. Le mulţumesc pentru cuvintele frumoase, noi ne-am înţeles foarte bine pe toata durată casniciei mele cu Culiţă şi le doresc din suflet numai bine.
Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. E foarte greu să fii cu reflectoarele pe tine când treci printr-un divorţ. Oamenii au impresia că au dreptul să te judece, au dreptul să ştie totul despre tine.
În prezent, vreau să-mi canalizez toată atenţia pe cariera muzicală. Totodată ţin să le mulţumesc fanilor mei pentru toată iubirea şi susţinerea lor şi cum altfel aş putea să le mulţumesc mai frumos decât prin munca mea, pregătindu-le în continuare surprize muzicale.
Cu drag,
Carmen de la Sălciua”
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top