Connect with us
Războiul continuă între Iulia și Mihai Albu! Ce l-a înfuriat pe designer

Vedete

Războiul continuă între Iulia și Mihai Albu! Ce l-a înfuriat pe designer

Deși s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, între Iulia și Mihai Albu, apele nu s-au liniștit nici până astăzi. Pe cei doi îi leagă fetița lor, din cauza căreia se tot înțeapă. Mai nou, Iulia nu îi permite fostului soț, să își vadă copilul. După divorț, Mihai Albu are dreptul să-și vadă fata, însă se pare că lucrurile s-au schimbat din cauza unei glume.

Războiul continuă între Iulia și Mihai Albu! Ce l-a înfuriat pe designer

Iulia și Mihai Albu sunt departe de a avea o relație liniștită. Mihai s-a înfuriat și a făcut o plângere penală. După aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au divorțat, însă sunt nevoiți să comunice, pentru binele fetiței lor. Se pare că, din cauza unei glume făcute pe Facebook de către Mihai Albu, Iulia nu îl mai lasă să vadă copilul.

Totul a pornit de la o fotografie publicată de creatorul de pantofi pe contul său de socializare. Mihai Albu s-a pozat cu o coroană pe cap şi a transmis mesajul „Am CORONA, n-am virus”.

Mihai Albu spune că nu îl interesează raportul față de fosta lui soție, ci doar cel care are legătură cu fetița lui. Din acest motiv, el a făcut o plângere penală.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi”, a declarat Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend.

Designerul a mai precizat că nu vrea să o jignească pe mama copilului lui și că tot ce își dorește este să poată fi alături de fetiță. Mihai s-a arătat deranjat de faptul că Iulia i-a spus că este penibil.

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiţei mele, însă atitudinea ei şi imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus şi eu coroana în cap şi mi-am făcut un selfie. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot” a mai explicat Mihai Albu în cadrul emisiunii.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top